A,  afslapning,  anbefaling,  Bolig,  der er altid noget at fejre,  på tur,  voksenpoints

Tøsetur til Smilets by, en ny beboer i Dukkehuset og et lille crush.

Godmorgen.

Så blev det pludselig midtjuli – det går lidt for stærkt, det der sommer, gør det ikke?

Jeg går en uge i møde med en solid mængde aftenvagter, samt en ligeså solid gang hyggelige planer.

Jeg skal bla. ud og spise brunch med K, forbi barndomshjemmet og vande, og i den forbindelse drikke kaffe med mors moster og dennes kæreste i deres dejlige have, have søde venner og baby fra Århus forbi til morgenmad og til LEGO House med hele familien, samt Skægaben og Svoger T.

Det skal nok blive rigtig godt, og da vejret øjensynligt fortsætter den gode stime, er der ingen grund til ikke at turde glæde sig til endnu en rar uge.

Vil du se med hvad der gik for sig i den forrige, kan du se med her.

Jeg fik fx:

.. haft mere gang i grillen. Det her i tøm-køleskabet versionen, som leverede som en virkelig hæderlig ret.
.. været på 12 timers tøse-roadtrip til Århus med søster K, E og vores mor. Helt fantastisk hyggelig dag, med masser af grin, smukke ting og lækker mad.
.. mor havde tilgengæld sørget for, at ham far og Skægaben, der sammen skulle holde skarpt øje med cykelisterne på skærmen, ikke gik (sukker)kold i mellemtiden.
.. fået ny midlertidig beboer, efter at afløbene løb over i kælderetagen, da der kom psykoskybrud landet over, i forrige uge. Vores hus er jo en ældre dame, men har både fået bygget brønd og har dykpumpe i kloakken, og er normalvis målt til 100% fugtfri. Men nu fik hun alligevel en skyller, pga. det ekstraordinære vandslip, og nu “ejer” vi en fugtdims og så må vi se om vores trægulv og døre klarer den. Det er op til tømrene at vurderer – heldigvis var Skægaben hjemme og støvsugede vand op hurdigt og så har vi dertil også forsikringen i orden.
.. nydt kollegafryns på job.
.. haft så meget vand i fingerene at ringene knap kan komme på, hvilket dette billede tydeligt viser. Der har godt nok været hedt.
.. haft K til kaffehygge.
.. været til Comedy i Kilden og spist åndssvagt gode tapas, som jeg også fik skrevet om herinde i igår (link). Er stadig glad for Hartmann, kan jeg desuden konstaterer. Han er slet ikke min type, men bliver sgu altid lidt forelsket i hans attitude uanset hvad.
.. ligesom det her arrangement også fik rosende ord med på vejen. Mig og Lillesøster E havde nemlig en skøn dag, da vi stak forbi til True Crime-talk’en klokken 17.
.. blevet forkælet med lækker morgenmad af Skægaben. Både da han havde været ude i timevis og drukket kolde øl med en veninde, og på hjemvejen efter natmad, også købte en 7-eleven snack med med til mig. Anden gang var søndag, hvor han bød på morgenmad inden min aftenvagt, inde på Vi2. Jeg er sørme forkælet.
.. spist utallige skubop-is, for at holde livet ud, når vi når overde 28 grader.

Hvad lever du af, når du skal nedkøles pt.?

6 Comments

 • Birgitte B

  Øv med vand i kælderen, håber I slipper uden skader…
  Jeg har lige opdaget, at vores tankstation har fået slush-ice! Så nu venter jeg bare på næste hedebølge (eller en anden undskyldning).
  Kh. Birgitte

  • venterpaavin

   Det ser ud til trægulvet ryger, men så længe forsikringen dækker og huset ellers er ok, klager jeg absolut ikke – krydser fingre for, det er det hele 😅

   Og haha, fedt – det fik K også for nylig; det er også oldschool glæder på skubopis måden 😁

   – A

 • Mia N

  Jeg er også lidt forelsket i Hartmann. Han kom ofte forbi, da jeg arbejdede i slikbutik i Aalborg, og jeg synes lidt, han ligner superman 😀
  Derudover savner jeg Kilden!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *