A,  anbefaling,  der er altid noget at fejre,  jeg elsker det,  jeg glæder mig,  lækkerier,  snaksnak

Tre dejlige sommeroplevelser.

Forrige sommer lavede jeg en sommerlig linkliste med alle de “anbefalingsguides” til danske byer, som jeg overhovedet kunne huske, at ha’ på lager i bloggens kartotek – både Skagen, Horsens, Ebeltoft, Sæby, Østjylland, Fyn, Århus og Grenå nåede med, og mindede mig om de dejlige oplevelser vores eget land kan give os.

Siden da, er der jo kommet endny flere til, efter et år herhjemme, hvor smukke Bornholm er det tætteste, vi er kommet på udland.

Men i år er der langt flere – heldigvis – der igen kan besøge sydens sol eller ski-alperne, og jeg satser også vi kan overskue en tur rundt i Europa til efteråret herhjemme. Når jeg læser dagbøgerne fra Warszawa, Amsterdam, Prag, Milano, Barcelona, London (en af mange), Tøseturene i Hamburg og Ferie til Paris for 5000 alt ink., samt en håndfuld flere, får jeg akut rejsefeber.

Indtil da deler jeg derfor lidt anbefalinger til den danske sommer, udover dem, jeg har skitseret førhen.

Musik på Torvet, Torvet, Blokhus.

Hvad foregår der? Forskellige folkekære kunstnerer inviterer til fest på Torvet med musik, og de frivillige sørger for du kan købe øl og vand til fornøjelsen, toiletter og is. Det er altid en fest, og open air musik kan bare et og andet.

Hvad koster det? Et relativt beskedent beløb i år, fordi de skal ha’ lidt til at ansætte security og til borde/stole og hegn i år, for at overholde reglerne. Normalvis er det gratis. Vi gav 75 ,- den dag.

Kan jeg nå det endnu? Ja, der er et par runder tilbage uden udsolgt. tjek programmet her.

Sommer i Kilden, comedy mv, Kildeparken i Aalborg.

Hvad foregår der? Karnevalspuljen for i år er blevet spredt ud på et væld af hyggelige, sjove og festlige arrangementer på scenen i parken – gratis “EM på storskærm”-aftner, lørdagslounge med live musik for en flad halvtredser, øl-smagninger, børne-events, teater og comedy-aftner med diverse komikere.

De har tilmed arrangeret aftaler med nogle af byens bedste tapas-resturanter, hvor du for en rimelig pris kan forudbestille en picnic-platte, hvis du skal se komik. Vi gik med Bistro V, der både bød på tapas, dessert og to slags brød til sølle 85 pr. mand – fx er udvalget at se her, til lørdagens event.

Hvad koster det? Arrangementernes pris varierer lige fra 0-250 – tjek oversigten her, og tryk på ønskede event og få et overblik.

Kan jeg nå det? Ja, pt. lyder programmet på 11 tilbageværende events og de opdaterer løbende.

Kunsten Sommerlounge, Museum Kunsten, Aalborg.

Hvad foregår der? Kunsten i Aalborg inviterer til havefest hver onsdag i juni, juli og august. Stemningen er altid et top, og du får både dj’s , spændende tema-talks og live musik, udover rundvisninger, workshops og fri entré til hele museet. Baren og foodtrucken byder på sommermad til rimelige priser, og børn må bade i springvandet, spille bold og gå på skattejagt, alt det de lyster.

Hvad koster det? Intet udover den almene entré på 120 kroner.

Kan jeg nå det endnu? Ja! De fortsætter til slut-august, og jeg har vinget to onsdage yderligere af, hvor jeg skal afsted – læs nærmere her

Hvad har du af faste events i dine sommerplaner, år efter år?

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *