A,  dagens humør,  der er altid noget at fejre,  folk er freaks,  snaksnak

En formand/dame/person, eller kat? Inklusiv fine flødeboller, søster-kaffecamp og et kilo slik.

Glædelig oktoberafslutning – hvertfald hvad angår mandage.

Nu er mørket også for alvor kommet snigende hen af klokken 17, og selvom temperaturen holder sig på den milde side, kan jeg igen mærke på kolde dage, at vanter pludselig viser sig uundværlige og værdsætter de forrige ejere af vores hjem, for at have installeret gulvvarme.

Det skal nok blive ræddi meget værre, når vi når ind i vinteren.

I får som altid et lille indblik i den forrige uge, og det kommer her.

Jeg fik bla.:

.. været på udflugt med Skægaben. Det er nok det allerbedste jeg ved.
Vi så bla. Bangsbo Fort.
.. og rundede Den Tilsandede Kirke i Skagen. Vejret var som en forårsdag og jeg kunne ikke bede om meget mere af en dag.
.. fået udnyttet mit klippekort til K-hygge. Både mandag, tirsdag og onsdag.
.. og den fine plante, hun havde med, minder mig om at jeg aldrig bliver træt af hendes selskab.
… været forbi Art By Me sammen med Lillesøster E, vores mor og K. Vi har givet vores mor oplevelsen i gave, og som jeg skrev i indlægget igår (læs her), var det en kæmpe succes. Vi er alle klar på at gøre det en anden gang, om så vores forsøg kommer total kiksede tilbage.
.. Bagefter vendte vi snuden hjem til far, alle os damer, og diskede op med aftensmad og et ton blandselvslik, som en del af hans førnævnte “Far-kalender”.
.. synes, den her kamp var lige lovlig spændende. AGF vandt fair med 1-0, men øj, der var mange chancer for udligning og ligeledes for et mere mål til Århus. Jeg håber det går knap så spændende til mod Viborg i aften.
.. nydt at en kollega havde valgt at tage en vagt på sin 27 års, og tog deluxe flødeboller med. Spiser kun bunden hvis den er af marcipan eller nødder.
.. og ser så cirka sådan ud. Det er faktisk den nest relaterbare kat, jeg længe har set. Mon det kan få lov at hedde en for-kat, fremfor formand eller forperson? Eller en jord-kat? For hvem vil ikke gerne være kat? Jeg (og Disney) spørger bare. Hvis det gør debatten nemmere, stemmer jeg for. Jeg kan hvertfald godt være en ergo-kat så. Og jeg går vældig meget ind for ligestilling, men lige akkurat ordkløverdebatten her, får mig ikke op af stolen. Jeg er gerne terapeut, fremfor terapeutinde. Men selvfølgelig skal vi sige hvide, sorte og gule, fremfor neger/perker/japser, og eksimo-isen skal da ha’ nyt navn, hvis nogle bliver kede af det originale. Men vi behøver ikke kalde mig for en ergo-person – det bliver der ikke mere ligestilling af, andet end på et teoretisk principplan.
.. haft svigerfamilie til kaffe og frokost før en vagt.
.. og fået fine gaver, da de desværre ikke kan komme til K og min fællesfejring i næste weekend. Gavekort er en luksus, man kan man altid bruge og jeg knuselsker allerede min nye elkedel.

Har du nogle planer for din sidste oktoberuge i den her omgang? Er du mon med på Halloween, eller synes du det er noget amerikanerfjoller?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *