A,  antivoksen,  jeg elsker det,  jeg glæder mig,  juleri,  PURE NICENESS,  VinSvin

Fem x slik, vin til morgenmad og film i alle afskygninger.

Halløj, og glædelig mandag.

Så er der med et blevet november, og nu er der kun en måned til, vi skal pakke kalenderpakker op. Det er, som I der har læst med længe, ved at vi er helt tossede med i vores familie.

Det er selvfølgelig ikke gået over, og de første sms’er i fællestråden med søster K og E, samt vores forælsre, er fyldt med julede bitmoji’s og klapsalver over 1 måneds countdown’en.

Selv har jeg holdt lidt forsinket efterårsferie i forrige uge, hvor Skægaben (der som altid brænder inde med en del feriedage på den her del af året) har holdt en uges fri. Jeg snuppede selv sølld to aftenvagter, og fik desuden også, på kærlig opfordring af e-boksen, knaldet nogle af mine feriedage af.

Så vi har fået hygget en del sammen og hver for sig, her i ugen.

Jeg har nydt godt af byens cafeer en tre gange, haft tre dejlige venindedates, frokostbesøg af far, to søster-aftaler, biograftur og Halloweenhygge (som I kunne kigge på her igår). Og så har jeg set absurd meget TV, for en som mig, der aldrig tænder det selv – både hjemme, på besøg og bio. Skidehyggeligt og perfekt til slutoktober-tema.

Du kan se med her, hvor jeg:

.. introducerede ham far for On The Dot, som heldigvis faldt i uhyr god jord. De har lige vundet 2. pladsen for byens bedste burgers, men jeg viger ikke fra deres sublime sousvide wrap.
.. Både han, jeg og Skægaben var enige om at starte med juleriet, så Mission Julegave blev dagens underholdning. Den er faktisk virkelig sød – sådan lidt på Alene Hjemme måden – kunne næsten ikke huske den, før den gik i gang.
.. været beæret over, at Mini forberedte sig til at vi skulle til Underlig Filmklub hos K.
.. som også havde lagt sig i selen med et solidt snackbord til vores ankomst.
.. drukket venindekaffe og nydt hendes søde børn.
.. campet på café med Harry Potter-spil, eftermiddagskaffe-guf og vindermentalitet, sammen med Skægaben. Slog ham både i ovenstående OG 500. Jeg siger det bare.
.. været på brunchdate med de sødeste søstre, uden at få mobilen frem, til et billede.
.. mødtes med kollega inden jeg skulle i aftenvagt og hun skulle nyde en fridag.
.. og blevet enige om, at formiddagsvin sagtens kunne komme på tale, hvis nu det bare var et enkelt glas.
.. set Venom og spist hundedyr blandselvslik, og været ligeså godt underholdt, som jeg kunne have håbet.
.. haft sød veninde og hendes søn på besøg til kaffe og sniksnak.
.. overrasket Skægaben med lidt Halloweenhygge.
.. og set fem uhyggelige film, en skræmmende god AaB kamp, spist godt, gået to smukke gåture formiddag og aften (sidstnævnte med masser af udklædte unger i gadebilledet), og sluttet dagen af med at køre en spooky, bælgmørk søndagstur i bilen, med chokolade og høj musik, for at spotte sjove Halloweenopstillinger i folks haver.

Hvad brugte du mon din sidste del af oktober på?

2 Comments

 • Mia N

  Jeg er nødt til at vide lidt mere om alt det her, som falder LIGE i min smag. 1. Hvilken cafe fik du mad med kollega? Der hvor der både er smoothiebowl og laksemad?
  2. Hvor god var Venom 2? Og vigtigst, 3. Hvad er det for en øje-spise midt på sidste billede? uanset hvad er jeg kæmpe fan.

  Og som altid fan af jeres velskrevne ugen, der gik-indlæg 🙂
  Det var min bestillingsliste (med spørgsmål) for i dag, tak.

  Derudover har jeg selv været i Nordjylland og på svampejagt, skåret græskar og været i bio og se Bond. Dejligt gensyn med biografen i Kennedyarkaden 🙂

  Rigtig god uge.

  • venterpaavin

   Altid en fest at få kommentare fra dig, søde Mia😍

   Svarene kommer her:

   1) Det var på café Vi2. Jeg valgte en grøn smoothie bowl og en mini-byg-selv-brunch med 2 elementer: proteinbolle og laks med trøffelcreme. Top notch!🤩
   2) Jeg var fan! Venom er virkelig i sit es, og særligt Woody gør en virkelig usympatisk og helt fantastisk skurk (i godt kvindeligt medforbryder-selskab). Den er med andre ord fjollet og actionpacket, og tilmed er plottet hæderligt🪓 Kan man lide 1’eren, kan man lide 2’eren, tænker jeg!
   Og hyggeligt du har været forbi gode gamle Kennedy og plyndret de nordjyske skove.

   3) Det er skyr med hjemmehøvlet æblegrød og vingummi/skumfidus-øje fra bland-selv’eren. Bon appetit 👩🏻‍🍳

   Således! Jeg håber svarene var til den dejlige dames tilfredshed♥️.

   Go’ solskinstirsdag til dig hvertfald🥰

   – A

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *