A,  anbefaling,  der er altid noget at fejre,  hvis jeg var rig,  jeg glæder mig,  juleri,  samlerpsykopat,  snaksnak

Tøseaften på budget, evigheds-pommesfrites og julelys, man aldrig bliver træt af.

Glædelig mandag og Italien-countdown, i en og samme.

Der er nu præcis en uge og en dag til afgangen mod Rom, og jeg glæder mig absurd meget.

Heldigvis bæres denne uge gemnem med bla. Aalborg Teaters juleforestilling med søstrene og Svoger T, Wallmands Juleshow til svigerfarfars 80 års, tøsetur og foredrag med dygtige Kurt Krag på Aalborg Streetfood, samt den årlige julebrunch med familien.

På den måde kan man roligt sige, at jeg får noget at få tiden til at gå med, udover aftenvagterne, hvor man jo aldrig får lov at kede sig et eneste sekundt. Og vips, så skulle det gerne være tid til flytur, italiensk rødvin og måske lidt solglimt, hvis vi er heldige.

Forrige uge blev således også ugen, hvor jeg så småt troede nok på, at det kan lade sig gøre, og vi fik bestilt lidt “skip-the-line” billetter og noget transport fra lufthavnen til innercity. Har aldrig været ude i så “dårlig tid” – er super nazist med den slags – men i disse tider, bevarer jeg en temmelig realistisk tilgang til uforudsete hændelser. Så nu må vi ikke håbe, noget er jinxet, sådan lige pludselig, bare fordi jeg har turde trykke “put i kurv”.

Derfor har jeg selvsagt haft ret meget ferie på hjernen her i ugen, og har også nydt en del fri sidst på ugen, der kunne give mig nogenlunde samme fornemmelse. Lidt juleferie, sådan rent temamæssigt, kan man sige, og det klager jeg ikke spor over.

Dagene gik med at jeg:

.. var på veninde cafetur og faldt i smørrebrødsfælden; det slår aldrig fejl.
.. elsket at Skægaben var hjemme, da Blindes Jul kom forbi (du kan læse flere lette og budgetvenlige ideer til at støtte de trængende til jul, i dette indlæg vi lavede i 2019). Vi har også nappet Spejderns bud fra Ymen’s, der støtter diverse Nødhjælps ting og foreninger. Alt tæller, er min tanke.
.. haft søde lillesøster E til morgenmmad og tøsesnak før aftenvagt. Tiden gik dog alt for stærkt!
.. taget ned i dejlige FætterV og haft en virkelig hyggelig aften, sammen med K.
.. lækre tapas med et glas vin, samt tilbehør ad libitum, livemusik med dygtige og energiske damer og valgfri dessert til 149,-. Det er da ren luksus!
.. for hvem ved hvilken gang, gået Blokhus Skulpturpark gennem i den smukkeste julebelysning.
.. det holder hver gang.
.. modtaget billeder i badet fra Skægaben. Madpral fra egen køler – ofcourse. Så meget skabsblogger!
.. haft de søde forældre forbi til fredagskaffe.
.. og fået endnu en fantastisk glaskugle til samlingen.
.. leet af ovenstående undersøgelse og debatteret den meget videnskabeligt med K. Vi indså at der findes virkelig mange kiksede Mortn’er og nogle virkelig gode. Så der går måske 3-4 dumme på en virkelig hot og klog en. Så går det garanteret op med det der alligevel.
.. været genforelsket i julemad, efter en gang farseret kalkun med det hele og risalamande med Sellerberg, da der blev holdt præ-julemiddag igår. Jeg er SÅ klar til d. 24!

Hvad skal du her i ugen? Og har du fået smagt nogle af dine julefavoritter på forhånd?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *