A,  gaver,  Hvad med dig,  hvis jeg var rig,  jeg elsker det,  juleri,  K,  kender du det,  Uncategorized

Inspiration søges – hvordan hjælper du?

Den sødeste juletid er over os. Vi er typerne, som bliver så julefjollede, at vi gør hvad vi kan, for at sprede juleglæde på vores vej. Ikke på ‘voksne med nissehuer’-måden, men mere på ‘mon vi kan give en hånd med her’-måden. Vi har ikke uendelige evner og energi, så vi holder det ofte ganske lavpraktisk.

Her er en liste over de steder, hvor vi har givet lidt over den seneste årrække:

– K har igen støttet julehjælpen. Denne gang via juleknas til en familie.

– A har i år valgt at pakke nogle poser med diverse tørvarer og guf, og aflevere på en af byens varmestuer.

– K har støttet Mødrehjælpen ved at sende MOR til 1272 og støtte med 150 kr.

– A har af et par omgange doneret en hyggepakke til Børn hjælper børn kassen på Aalborg Bibliotekerne, hvor pænt, brugt legetøj kan indleveres til indpakning og uddeling.

– Har vi begge støttet kalendersælgerne der forhandler Blindes Jul, ved lejlighed.

– Har vi begge støttet FDF-ungerne, når de stemmer dørklokker i julen.

– Dertil mindede vores far os i øvrigt om Fødevarebankens tiltag i Netto som er en rigtig god idé, som vi husker fra SU dagene, hvor pengene var færrer – der kunne et par stykker af dem, sagtens flettes ind i budgettet og den lille forskel for pengepungen, er helt sikkert stor og værdifuld for modtageren.

Med det sagt, er vi er sikre på, der er mange andre gode tiltag derude, og det er aldrig dumt, at have nogle gode ideer i baghånden. Som kommunalt deltidsansatte har vi ikke alverden at rutte rundt med og hos os bliver det derfor i det små, men synes det kunne være dejligt at høre, hvad du har valgt at sætte fokus på – uanset hvordan og hvor meget.

Så nu spørger vi dig:

Hvem hjælper du/hvor er du frivillig/hvilket formål støtter du, i den søde juletid?

2 Comments

 • Piskeriset

  Det her er et af de bedste indlæg, I har lavet i år (…hvilket jo i sig selv er ret vildt, eftersom jeg elsker jeres indlæg <3 ).

  Tusind tak for inspiration! Jeg har selv pønset på, hvad jeg selv skulle gøre (udover altid at have kontanter på mig, når jeg mødte hjemløse, hvilket i sig selv er lidt af en udfordring i dagens kontantløse samfund), så rigtig dejligt med inspiration til flere gode steder, hvor jeg kan bidrage.

  Dejlig weekend til jer!

  • venterpaavin

   Sikken en kompliment – tusind tak søde Piske ?
   Vi er rigtig glade for, du kunne bruge det – fedt, du var på jagt efter nogle gode tiltag, det er der helt sikkert nogle der bliver glade for ?
   Du må også have god weekend.
   – A og K

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *