A,  fjoller,  folk er freaks,  kender du det,  snaksnak

Det er faktisk helt ok..

.. hvis at jeg aldrig igen:

.. skal på morgenværtshus. Føj, tømmermænd er blevet stygge, efter jeg blev 29.

.. påduttes til at løbe en coopertest. Hverken af engagerede idrætslærer eller på opfordring af dameblade. Har aldrig kunne løbe for fuld smadder i 12 minutter med publikum på, uden at dø og/eller få lyst til at slå ihjel.

.. skal træde på et sneglehus. Både fordi det er synd for sneglen og fordi, jeg har kvalme i to timer bagefter.

.. oplever Bubber som vært.

.. behøver at overhører racistiske anklager – udover på mit arbejde. Der får jeg penge for at være, og de fleste der siger den slags derhenne er jo trods alt hjerneskadede. Så er man vel en vis grad af undskyldt.

.. får “Smølfe-Doktor Mogens” eller “Her kommer Smølfe-CottonEyeJoe” på hjernen.

.. skal cykle i over Limfjordsbroen, med der stormstyrkevindstød, der slingre en fra den dobbeltecykelsti, ud til vejbanen, og du må hakke bremsen i, for ikke at baghjulet rammer den første og bedste Ford Ka.

.. ser bare 5 sekunder af X-factor eller Paradise Hotel.

.. bliver bedt om at hovedregne noget som helst.

.. bydes på småkager eller “stegt dej” ala dognuts, pandekager, vafler og æbleskiver. Jeg kan spise alt af ren og skær høflighed, bevares. Men altså – hvad er der nu galt med chokolade/citronfromage, mørk chokolade, kanelsnegle, salte nødder, blandselv slik eller flødeboller, når du nu er i den afdeling?

.. skal hen til den frisør, som både Felix Smith og Pia K bruger.

.. aldrig får en karrier. Faktisk næsten: Nej tak.

.. blive opkastsyg. Har fejlet det to gange i mit voksenliv, og er noget nær det eneste jeg har fejlet siden jeg var 21 og havde ondt i ørene.

.. se et eneste mundbind, når epidemien er ovre.

.. gå i bad med uopdaget skoldning i nakken.

.. får noget mad med hår i. Også mit eget. Føj for sevans, det er bare ækelt, at trække organisk tandtråd indviklet blød bolle og skæreost ud af hals og tandsæt, uden at tabe ansigt. Og appetit.

Hvad med dig, hvad vil du tilføje?

6 Comments

 • Marlene H

  Regne en ligning ud eller udholde en eneste matematik time.

  Se Ringenes Herre. 3 timers organiseret tidsspilde.

  Klædes ud til fastelavn.

  God weekend 😊

 • venterpaavin

  Jeg lover, jeg snupper alt dit Ringenes Herre!
  Men de to andre vil jeg klárt gerne tilføje til min liste. Alt form for udklædningsfest afskyr jeg, og matematik B dumpede jeg 😇.

  – A

 • Marlene H

  Deal 😊
  Fastelavn var sammen med idrætsdag årets absolut værste dage da jeg gik i skole. Jeg har lovet mig selv, at jeg aldrig skal udsættes for den slags igen.
  Så det ene år, der var nogen på mit arbejde der havde fået den idé at vi skulle komme udklædt og slå katten af tønden fastelavnsmandag meldte jeg fra. Jeg synes man må have lov at slippe for den slags når man ikke er skole elev længere.

  • venterpaavin

   Jeg havde gjort det samme – det er så fair at andre hygger sig med det, men ligeså fair at man takker nej. Nægter også nissehuer og nytårshat 😁 Gudskelov er de fleste ligeglade.

   – A

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *