A,  antivoksen,  der er altid noget at fejre,  jeg elsker det,  jeg glæder mig,  PURE NICENESS,  snaksnak

Brun sovs til morgenmad, biograf-renderi og dessertmekka.

Så gik endnu en januaruge, og det tegner til at en stor del af fødselsdagsræset i januar/februar, jeg bekymrede mig om i forrige mandagsindlæg, begynder at gå op – nu er fire ud af syv afsat på faste datoer, og jeg kan komme til dem alle.

Så! Så langt så godt! Så må vi se om corona-helligånden holder hånden over mig i denne omgang, ikke sandt? En ting af gangen, i disse tider, må man jo bare konstatere.

Således går jeg altså endnu en uge i møde, der allerede har flere elementer planlagt, med fejringer både lørdag og søndag, samt et par andre dejlige ting – en smørrebrødsdate med far og lillesøster E, en venindeaftale, samt “brunch og bogcafé” med K.

Men før jeg svinger mig igang med mandagen ved at komme til at ligne et menneske, samt dagens ærinder, vil jeg smide “ugen der gik” her på domænet.

Jeg fik fx:

.. fejret vores søde far, der rundede år d. 9.
Han inviterede traditionen tro os alle i biografen, når vi er blevet forkælet med lækkerier fra Mor’s hånd og han pakket pakker op, og vi var alle helt hypnotiseret af “Power Of The Dog”. Flot, storslået, ond og artsy, uden det er søgt. Den kan vi varmt anbefale.
.. fået solide mængder blæst til cykelturene på job.
.. men heldigvis ofte blevet trakteret godt inden til udfordringen, bla. til dejlig morgenmad
.. med herlig dessert, hjemme ved K.
.. og til frokosthygge med far, hvor Brugsen stod for menuen. Holder altid med brun sovs til morgenmad!
.. set StarWars, fordi det bare altid er et hit.
.. budt Lillesøster E på morgenmad og hygget massivt.
.. fejret fridagene med glimmer på de flossede negle. Frost, blæst, sprit og handsker er ikke den mest ønskværdige kombi, men lidt shimmer skulle de altså ha’.
.. holdt Underlig Filmklub med holdet, hvor vi så Spiderman. Den er jo ikke spor mærkelig, så vi kørte til Dronninglund for at spise – nordenfjords – og tog i den hyggeligste lille landsby kino, for at se den der. Det var nemlig pænt underlig adfærd, og så kunne vi jo retfærdiggøre der kommercielle filmvalg – smart ikke?
.. og nydt resteslik fra turen, ugen ud. For ork sørme, de laver solide mængder junk på de kanter, det.
.. fået flashback til den smukke udstilling i Rom, da jeg fik øje på den her fine Banksy-stenstil på min kusines kommode, da vi var til hendes fødselsdag.
.. endnu en hyggelig en af sin slags, med søde gæster, tons af kaffe og hygge. Perfekt måde at runde en uge af på.

Rigtig god uge til Jer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *