A,  dagens humør,  der er altid noget at fejre,  fest fest fest,  jeg elsker det,  VinSvin

Åben for vinhanen, nutellaglasset, tøjbudgettet, blandselv-slikket og kalenderen.

Så er februar for alvor igang, og tiden flyver afsted.

Har pt. mellem 3-5 fastlagte aftaler lagt ind i hver af månedens resterende uger, og dermed er der kun indlagt mulighed for spontanitet inden mine aftenvagter. Det var slet ikke meningen, men sådan har kalenderen simpelthen artet sig.

Vi taler valentinsdate med Skæaben, 3 familie-fødselsdage, 2 frokostaftaler indtil videre, en søndagsudflugt til Holstebro Museum på fantasy udstilling, kærestetur med overnatning og et smut til Flensburg, teatertur med Lillesøster E, tapas-aften på Fætter V med K, og dametur til Kunsten med Mor.

Det bliver absolut ikke kedeligt – eller billigt, men skidt pyt med det. Og det er nok meget godt, der er noget “puste ud”-tid mellem alt morskaben, de dage, jeg skal på arbejde.

Sidste uge så ikke anderledes ud. Dermed var perfekt opvarmning til ræset, jeg er indtrådt i – også den var fyldt med gode mennesker, festligheder og hyggelige oplevelser.

Den gik bla. med at jeg:

.. konsumeret lækker osteomelet sammen med yndlingssøstrene, inden aftenvagt.
.. Café Olivia serverer både festlig interiør og god mad, og man burde komme der tiere.
.. været på besøg i barndomshjemmet.
.. og taget muffins med. Nutella hjælper øjensynligt på alle desserter, rent niveaumæssigt, så tænkte det var vejen frem.
.. glædet mig helt vildt over denne mulighed er genopstået.
.. drukket formiddagskaffe med K.
.. bestilt tøj, i mængder, der sprækker poser åbenbart.
.. været på date med far, den sidste i hans række af Far-kalenderen som K skrev om i forrige februar (læs min del part 2 her). Grundet nedlukningen blev vores biografudflugt fra 2021 udskudt, og vi havde glædet os begge to til, vi endelig skulle afsted.
.. og vi var både godt underholdt og velinformeret, efter et interessamt foredrag, med næsten fuld sal.
.. haft fire travle vagter, hvor der blev ræddi varmt bag mundbindet.
.. klædt mig pænt på, i noget af det nye tøj.
.. og været til hyggelig og sjov tøsefest med kollegadamer, hvor der blev kørt tapas, vin og sang på den onde klinge.
.. lagt på sofaen og indhaleret salt og hele “Kongerækken”-serien med ham der fra Hammerslag. Må, ligesom jeg gjorde, da jeg så en håndfuld afsnit “Størst”, igen overrakes over, så flink og fredelig, han egentlig er, når han ikke skal være jovial med overjoviale ejendomsmæglere. Er det bare mig?

Hvordan skrider din februar frem?

2 Comments

 • Mia N

  Damn, det er mange sociale aftaler! Godt at du kan holde til det og nyde det 🙂
  Og så elsker jeg bare, at I har far-dates! Det er simpelthen så sødt.

  Min februar går, som I ved, med corona-ynk. Glæder mig, apropos dette indlæg, til cafebesøg og biograf! 🙂

  Dejligt indlæg som altid

  • venterpaavin

   Ja, der er nogle stykker. Men det er helt sikkert også fordi jeg selv tilrettelægger min arbejdsuge, arbejder deltid og har meget frihed inden mine arbejdsdage, at det giver mening for mig, og at jeg nyder det.

   Og ja – far dates er så hyggeligt! Han er førtidspensionist, så vi spiser med ham hver/hver anden uge, os tre søstre, alt efter hvad der passer ind – manden har altid en masse at se til og er god til at rende ærinder, træne osv., men i reglen lykkes det🥰

   Håber du er ovenpå igen søde Mia, og klar til at suge lidt kultur og cafeliv ind🥰

   – A

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *