A,  afslapning,  anbefaling,  jeg elsker det,  snaksnak

Ud i det blå kun med klipklapper på (ja, ok, og fri benzinkort), overophedning og bjørnecuteness.

Så var det slut med den hedebølge, hva’?

Kom du igennem som fan eller offer? Fornemmer lidt, at folk enten hader eller elsker den slags massive temperaturstigninger her til lands.

Personligt er et stabilt lejde på 23 grader, med lette skyer på isblå himmel og en solid brise virkelig fint for mig, og således har jeg virkelig ikke brug for de 10 ekstra grader, for at føle mig ekstraordinært solskinsforkælet.

Faktisk bliver jeg en lille smule hysterisk.

Skæbnen ville mig så, at jeg havde bostøtte-aftenvagter de tre dage der var 28-33 grader, og en hvor vi så var nede på 24.

Altså, det er virkelig ikke en temperatur man ønsker at cykle 6 kilometer, gå 15.000+ skridt indendørs i andres private hjem, lave varm mad på industri manér og vende/dreje/i og afklæde nogen tøj, oveni en masse andet praktisk husligt. Drak nok 1000 liter vand, svingede taske-deo’en konstant, og var helt våd i nakken i samtlige af vagternes 8 timer. Pyh!

Men det gik jo, og der skal dertil lyde en stor tak til bord-blæsere, kold hindbærbrus fra K og gennemtræk.

Så selvom regn i sommerferie-ugerne ikke er drømmen, glædes jeg mig over at haven vander sig selv idag (og at vandtønden fyldes op), og til at hygge med yndlings lillesøsteren af dem alle her fra morgenstunden, mens I kan læse om ugen der gik.

Jeg brugte dagene på at:

.. trawle landet rundt med “fri bil”, da Skægabens mor i forrige efterlod firmadrønet med benzinkort i vores varetægt i 14 dage, mod lidt vanderi i hans barndomshjem, mens hun tog et smut forbi Frankrig. Kæmpe luksus og virkelig sødt af hende.
.. vi var derfor bla. i Lønstrup med mine forældre, på virkelig dejlige Kera Moda (som K har anmeldt herinde før, læs med her). Virkelig lækker morgenmadsbuffet de kører med, med hjemmelavede lækkerier, nybagt brød, ost, pålæg, skoldhed kaffe/the, alskens müslier og juicer.
.. vi fik også besøgt diverse kunsthåndværkere, i den lille fine ferieby.
.. og gået tur ved stranden. Virkelig hyggelig tur, med de bedste guider.
.. svinget forbi Århus for at spise is, en dag hvor Skægaben kunne køre lidt før. Bare fordi vi ku’. Marselisborg “strand” og lystbådhavn bugnede med glade badegæster og stemningen var helt i top.
.. det samme var den på Streetfood. Det koncept slår aldrig fejl.
.. brugt vores årlige gratis “klip” i Zoo-årskortet i Giveskud Zoo. Fantastisk sted.
.. hvor særligt de mange bjørne og alt den plads de har, gør mig så glad. Top cute!
.. venindehygget på den nye “Kaffebaren Øgaden” før vi begge skulle i aftenvagt.
.. holdt skovtur i Østre Anlæg med K, der trakterede mig til min forestående dont i bostøtten.
.. jeg lover, den var værdsat!
.. fejret at jeg for første gang i en alder af 31, har siddet i en bilvask. Dyret skulle jo se ordentlig ud til afleveringen søndag.
.. hygget med sød kollega og et par solide gang brunch-punch drinks på Ministeriet. Det er en ligelovlig farlig ting at få fingrene i, før man skal på arbejde, for fy føj de smager af mange flere.

God mandag til Jer.

6 Comments

  • Karin

    Jeg kan godt lide varme, svage vinde, sol og sommer. Dog ikke fan af varmen smelter asfalten, brænder tæerne i sandet, eller gør vi drypper af sved når vi rejser os. Temp. må gerne ramme de 30 grader, kommer den over er jeg mættet.

    Så mange skønne oplevelser din uge var krydret med.

  • Piskeriset

    Man kan da ikke stå for de besvumsede bjørne! <3

    25 grader, sol med strejf af skyer og let brise er det perfekte sommervejr for mit vedkommende – gerne med en flere timer lang nattebyge to gange om ugen, så vi også slipper for at vande og kan grille på udvalgte dage 😀

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *