A,  afslapning,  dagens humør,  snaksnak

Æblerov, mandagsvin og iskolde amerikaner-drømme.

Så er der mandag igen, og jeg nyder min nummer to fridag udaf tre, til at jeg træder ind i ugens korte vagtrul.

Idag er der først og fremmest lagt i kakkelovnen til en afslappende morgen i eget selskab, hvorefter turen går til Trekanten ude i Aalborg Øst. De har en udstilling om da bydelen opstod i 70’erne og da begge vores forældre var med til at starte det spændende nye op, fordi deres familier vælger at flytte derud, dengang store dele af området stadig kun var pløjemarker med småbyggerier, er vi alle enige om, det kunne være et virkelig hyggelig udflugtsmål.

Herefter skal den Underlige Filmklub ud at spise og i biografen – det ved vi allerede, også kun kan blive rigtig godt. Faktisk har vi allerede en “hjemmeaftale” i næste uge – det, der er det originale habitat, når arrangementet afholdes – og vi har heldigvis stadig en god håndfuld bizarre skodfilm på listen tilbage. Men har du nu set noget, du synes er top underligt (ikke nødvendigvis uhyggeligt, åbenlys fantasy eller sjovt – bare solidt sært og måske derfor grænsende til dårligt) er du selvfølgelig altid velkommen til at smide dit bud.

Imorgen er der så yderligere afslapning og venindehygge i kikkerten, hvor det “nye” Cafe Peace skal lures af, og senere på ugen vanker der frokost med søde søster E, og en weekend sviptur til Århus, med fodbold og vennebesøg.

Ja, jeg klager ikke.

Men før jeg hopper i bad og svinger en osteomelet igang, får I “ugen der gik”.

Mine dage gik med at jeg:

.. havde sådan en mandag, hvor man synes weekendvagterne kræver, at der skal åbnes en dåse confit canard og en flaske rødvin.
.. og spilles spil, hygges og slappes af.
.. hørt den her en milliard gange.
.. været på café med sød ekskollega, som altid er morsomt selskab.
.. fået de lækreste tomater fra haven.
.. og sat æbler og pærer ud til vejen x flere, og smiler hver gang, kassen er rippet. Det er så dejligt, de ikke går til spilde, dem vi ikke selv når at spise/mose og moste.
.. og blomsterne i højbedet, gør ligeledes flot figur, indendøre.
.. haft Lillesøster E og far forbi til smørrebrød – der var “festival” tilbud på migogaalborg.dk, og vi var ovenud tilfredse med vores boks fra Holles.
.. blevet så glad, da alle ville med, til udstillingshygge. Det blev ret spontant, så det var heldigt, de kunne lade sig gøre.
.. været på dejligt besøg og fået frosne flødeboller hos Mor og Far. Mindede mig sådan om Amerikaner-isene, som min farmor og farfar altid havde på lager, sammen med isbåde og soleo is, i de glade 90’ere.
.. nydt at der selv sidst i ugen var dage, der ikke krævede jakke.
.. haft K til morgenmadshygge! Det var aaaal’ for længe siden synes vi, for vi havde ikke set hinanden siden torsdag på Göteborgfærgen. Og nu var det jo – shit – tirsdag!
.. nydt søndagen i godt selskab, med søstrene, Skægaben og Svoger T til streetfood-banko. Vi vandt ikke en skid, men som K’s indlæg (læs det her) fra igår indikerer, er vi helt rædselslagene for at få pladen fuld.
.. og se da lige en scene, at slutte ugen af på. Det bliver da ikke mere indiansummer, hva’?

God uge til Jer!

2 Comments

    • venterpaavin

      Det er blevet taget supergodt imod – tror jeg har fyldt i fire gange og efter to dage, er det forsvundet, lidt af gangen 👏🏻😁 Det er sgu den nemmeste gode gerning ever og bliver glad hver gang, jeg ser, det bliver nuppet.

      – A

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *