A,  afslapning,  der er altid noget at fejre,  fest fest fest,  PURE NICENESS,  VinSvin

Nytårs-rigor mortis, Frozen vibes og betagende SciFi.

2023, hva’?

Så står vi her. Jeg napper lige dagen idag med, før jeg hopper på arbejdstoget, men det er også ganske rart, eftersom arbejde mellem jul og nytår jo også altid er mit lod.

Jeg nåede helskindet gennem både julefrokost, nytår og job, og kan med god ro sige, jeg har haft en skøn afslutning på året.

Nytåret endte med den var 4, før vi var slingret de 300 meter hjem fra festen, og mit gamle kadaver, som yderst sjældent drikker sig fuld efterhånden, havde det lidt hårdt igår – heldigvis var huset pinligt rent, der var drikkevarer på køl, allerede bestemt junkfood all day long, og selvom Nordlys’ kampange fremelskede ideen om et slukket TV, fik vi stenet et uendelig langt videomarathon.

Først kl. 20, var tømmermændene dampet nok af til, vi tog en gåtur rundt i kvarteret. Der fik jeg set noget af det fyrværkeri, jeg ikke forlod bordet for at se dagen forinden, og få rusket sofakroppen lidt ud af rigormortis-tilstanden.

Idag skal køleskabet fyldes, pakker sendes tilbage med de kjoler, der ikke blev nytårskjolen i år, og generelt ordnes lidt småting, og måske det er godt nok, der er hverdag igen.

Kom I godt ind i det nye år?

I får selvfølgelig ugen der gik, at starte ‘23 op med og dermed det sidste 2022 fra min hånd.

Dagene gik med at jeg:

.. fundet min “Frozen” kjole frem, samt mine lyseblå accesories, sølvsmykker og kongelige attitude til den store julefrokost på min mors side.
.. blandt mine skønne, skønne gaver var der nemlig en hjemmestrikket “Elsa”-kåbe-cardigan, som jeg har boet i siden. Så den blev matchet op med resten, til en dejlig og hyggelig dag med familien.
.. kærestehygget, bla. med tur på PennyLane.
.. ryddet op og smidt SÅ meget tøj ud. Det var den store slagtekniv, denne gang – og ikke den der “ej, jeg burde få den brugt noget mere” eller “i mit næste liv får jeg nok den her stil”-minen. Alt jeg ikke bruger skulle ud – ikke kun det, der var blevet nusset. Er ikke et svin med at købe tøj, men har stadig noget, jeg har købt da jeg var 19. Hvis kvaliteten er god, har jeg svært ved at smide ud.
.. været i slikskålene på job.
.. og grint, da min kollega, som insisterede på der skulle bestilles McD, puttede sin happymeal figur i min taske. Mange tak, tror jeg?
.. fået set Avatar. Forstår godt hypen – den er virkelig superbetagende. Og barsk. Men stadig virkelig værd at se.
.. startet Nytårsaften kl. 12 med besøg af Kitti og en gin.
.. inden det var på tide at pakke værtsgaven og drage til fest.
.. fik kun taget det her billede, da vi var begyndt at rejse os for at vinke de første gæster ud, ca. 03.25. Men det tæller også – man kan da se, der har været fest. Og at natmaden faldt i god jord. Herlig massakre!
.. som bekendt, bestilt uendelige mængder junk, set “Mazerunner”-marathon (endnu mere fedt scifi!), lagt i ske og holdt 1. Januar på den bedste vis.

Håber, I får det dejligste år 2023.

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *