dagens humør,  fjoller,  K,  Lister,  snaksnak,  spørgsmål

Fredagsspørgsmål

Hvorfor er de sko jeg ønsker mig mest lavet til børn? Og hvorfor ærger jeg mig, når jeg på ingen måde har råd til sko under alle omstændigheder?

Hvor bliver foråret af? Seriøst, vi så det i Tyskland i sidste uge. Det findes stadig.

Bliver det nogensinde fedt at gå til eksamen?

Hvordan afholder man egentlig en workshop? Gad lidt godt prøve, men føler det er noget af et projekt at få stablet på benene.

Er jeg den eneste, der ikke synes den “nye” cola med peber og vanille var sådan helt skudt ved siden af? Den var da meget bedre end den der med mango.

Har I andre også mange faner åbne i jeres internet? Jeg har i skrivende stund 212, og føler ikke rigtigt at jeg kan lukke ned for nogle af dem.

Hvorfor er der aldrig nogen som har fortalt at Brandon Fraser og Nathan Fillion ikke er den samme person? Det er lidt ligesom, da det viste sig at Rifbjerg og Riskær slet ikke var den samme Klaus.

Kan man få bevilliget et frisørbesøg nogle steder? Bare sådan for at skåne andres øjne, for det ser virkelig sølle ud for tiden.

One Comment

  • Karin

    Jeg kunne også liste en masse spørgsmål hvor svarene ikke lige var de forventede, jo jo en kliche eller tre kunne der hurtigt komme på som svar, det vi ikke forventede er det sjoveste. 😉
    Dit spørgsmål om åbne faner i min browser på mobilen. Valgte for kort tid siden at lukke alle ned, og med den operation var der rigtig mange ligegyldige 😂 Var dog ikke i nærheden af dine 212.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *