A,  ferie,  Feriedagbog,  K,  snaksnak

Kiel – feriedagbog, del 1

Vores første feriedag startede, som (næsten) altid, på Aalborg banegård. Vores søde far havde ageret chauffør, og sørget for vi alle tre søstre var fremme i rette tid til at rippe 7/11 for morgenmad, kaffe og andre lækkerier.
Vi havde valgt et formiddagstog, så vi både kunne sove længe og være fremme i tide til at få lidt ud af aftenen.

Togturen er altid vildt hyggelige, og det er en perfekt undskyldningen for at starte feriestemningen med det samme. Snakken går fra første sekund, og tiden flyver afsted, når selskabet er så godt.
Vi havde et enkelt stop før vi nåede Tyskland. Så kunne vi lige få strukket vores ben, og tanket op 7/11-varer.

Før vi vidste af det var vi landet i Flensburg. Da vi hoppede af toget var der et mod Rensburg klar på paronen. Så vi droppede den planlagte bustur, og steg ombord i en fart. Det turen over Rensburg mod Kiel forløb også grænsende til smertefrit, selvom vi har en lille smule svært ved at holde den afsindigt høje togbro ud. A har dog opfundet en lille interview-leg, som får tiden til at gå hurtigere og tankerne afledet. Meget effektivt og hurra for det!

Sidst på eftermiddagen nåede vi vores destination. Kiel var præcis så skønt som husket, og vi nød at begive os en lille smut igennem byen på den korte vej mod vores hotel .
Vejret var lidt ustadigt de første timer, men det blev kun bedre. Vi endte faktisk med at foråret for alvor senere på turen.

Vi havde booket et skønt hotelværelse. Omgivelserne og personale var virkelig dejlige, men intet slår den glæde der ramte os, da vi opdagede at vi kunne få hver vores soveplads. Hvilken fryd og lykke.
Der var en lille kaffestation med fri kaffe/te/danskvand i lobbyen, køleskab på værelset, godt med plads og ca. 150 meter til gågaden. Slet ikke dårligt for omkring 180 danske kroner pr. næse pr. nat.
Stedet hedder Aparthotel Adagio, og det får vores varmeste anbefalinger.

Aftenen plan var lagt hjemme fra. Vi havde alle tre glædet os til et gensyn med Mango’s. Vi har alle tre søstre besøgt stedet før, men det var efterhånden længe siden. De har lækker stemning, gode priser og en upåklagelig service. Vi havde fået foræret en generøst bytur af vores forældre, og vi valgte at tage den i brug allerførste aften. Som I måske kan fornemme på længde af vores kvittering, gik vi til stålet med både mad, vin, øl og drinks. Kæmpe succes, og en perfekt start på vores miniferie.

Vi havde heldigvis få meter hjem, hvor vi smed os på sengene – klar til snacks, snak og lydbog. Vi brugte aftnerne på at lytte Ternet Ninja, når vi trængte til at hvile stemmerne i en smule. Kombinationen af de mange drinks, maden og den lange rejse havde gjort os dejligt trætte, og før vi vidste af det, så sov vi alle tre.

5 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *