brok,  fjoller,  folk er freaks,  Idiot,  voksenpoint

Vi lærer nok aldrig..

.. hvordan man bliver så meget et pernittengryn, at man ligefrem går op i hvordan andre vælger at vende deres toiletruller.

.. at komme med på moden.

.. at blive udadvendte og supergode til at dele ud af os selv, på det personlige plan. Selv i privatlivet, er vi private, og at overvære andres voldsomme og grådkvalte følelesudkrængelser kan faktisk nærmest overskride vores egen intimsfærde, fordi vi slet ikke forstår, at de har lyst. Heldigvis skal alle bare gøre det, de selv er allergladest for.

.. kommareglerne. Det er ikke sket endnu, og vi går ud fra at vi overlever på trods.

.. morgenmad, som i “mad om morgenen” – hvis den er før 10.30, er vi bare ikke helt klar. B-menneskerne her kan i reglen maksimalt klemme sort kaffe og en bolle med ost ned for hygge og selskabs skyld, men appetitten har bare ikke meldt sig endnu. Derfor er vi heller aldrig at finde til hotel-morgenmad – en buffet mellem 7-9.30 er spildt på os.

.. kørekort. Vi har hverken interessen eller savner et.

.. hvorfor folk skriver ting som “Delt i 3205 Kødborg” under diverse Facebookopslag med mistet nøgler, søgen efter gamle klassekammerater eller nye hundeejere. Er de venner med alle i postnummeret? Hvad foregår der?

.. at andet dej end det der er bagt – kogt dej som fx pasta eller steg dej i form af vafler, pandekager osv. kan I andre have for jer selv.

.. den lille tabel.

.. hvorfor nogen synes det er morsomt at lave reels, hvor de mimer henover et eller lyd fra en allerede eksisterende reel. Altså reels i sig selv er pinligt nok, hvorfor lave en kopi? Den første må da være rigeligt i sig selv.

.. at efterleve den universelle regel om, at man skal forgude Beyonce. Damen er helt sikkert både sød og dejlig, men vi magter ikke at sættes os ind i hverken musik eller personlighed.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *