A,  der er altid noget at fejre,  snaksnak

En let mammutbesættelse, skybrud og 12 timer med diverse bobler i blodet .

Så kører vi på den sidste reele juli uge, og sommervejret lader sig vente i disse tider, mens hedebølgen hærger sydeuropa og USA.

Det får mig at værdsætte, at vi trods alt ikke slås med 45 grader, men bare lidt periodevist gråvejr i feriedagene.

Jeg bruger mandagen lidt småting af praktisk karakter; gå i bad, få ladet cykel op, pakke Motatos-varer ud og supplere med en tur i Netto for at handle og pante, inden jeg hopper på en 15-23 vagt. Med lidt held får jeg også kigget på endnu et feriedagbog-indlæg og bestilt kosttilskud på nettet – nu får vi se.

Ugen består ellers af knap så meget fornuft; i morgen skal jeg på café med K før job, onsdag står den på Mor/Datter heldagstur til Århus, torsdag skal jeg indløse sushi-gavekort med søster E og weekenden skal Skægaben og jeg bla. besøge noget familie og så nyde openair teater i Kunsten’s dejlige park (der vil jeg virkelig gerne be’ om tørvejr i øvrigt, bare lige efter 19 til og med 22, tak), ind mellem et par aftenvagter. Det kan man dårligt klage over.

Men først huslige ærinder og en “ugen der gik” til Jer.

Uge 29 fløj med at jeg:

.. mødtes med veninde, der siden hun og jeg fik ferie, ikke har ku’ ramme en dato grundet Torino, venindeaftaler, camping, bryllup mv., så en morgenmadsdate sammen var uhyre velkommen.
.. taget bussen på job på hysterisk torden-lyn-og-skybrudsdag, med kortvarig stilstand over broen. Yaiks et vejr!
.. været inviteret til skøn “bobler og brunch”-hygge hos veninde.
.. og kort efter fortsat de gode takter på Streetfood’en med et hold venner + begge søstre senere på dagen. Virkelig hyggelig aften, hvor der blev en enkelt afstikker på værtshus, før K og jeg takkede af.
.. Skægaben derimod, var først hjemme efter 3 og troede han skulle dø. Vi boede derfor på sofaen med dynen langt op af dagen og hyggede med at lave noget nær ingenting.
.. haft K på visit, hvor jeg fine sager fra hendes dametur til Tyskensland.
.. haft den her på hjernen.
.. inviteret mor og far til brunch og fået den fineste Marimekko-stage, som strak kom i tjeneste som tandstikkeholder.
.. brugt heldagsregnen igår fornuftigt, med museumstur med yndlingsmand.
.. skånsomt fangede fisk,
fantastiske fortidfund
og fortællinger fra krigen fik vi i hobetal, samt naturligvis et visit i den famøse bunker. Det er virkelig et fedt museum og selvom der var kø i de 2-3 timer vi var der, som i uafbrudt, var der fint flow i folkemængden og vi kunne sagtens komme til at få den fulde oplevelse. Bliver ved med at tænke på mammutter, efter jeg lyttede til en lydsekvens opbygget som en lille novelle. Altså, kan man få dem på hjernen som tema?
.. rundet søndagen af med en hjemmedate, efter bilturen. Her bød Skægaben på aftensmad pga. sit nyvundne odds på AaB sejren fra lørdag, og vi nød derfor både Caspars og Ringenes Herre ll på skærmen.

Go’ juli uge til Jer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *