anbefaling,  fest fest fest,  inspiration,  snaksnak

Når bæredygtighed og budget går hånd i hånd.

Jeg smiler altid lidt større, når jeg går ind i We Food i Aalborg, og jeg får sådan lyst til at sprede ordet om det.

En skøn dagligvarer-butik beliggende flere steder i landet (find din nærmeste her), som byder på en masse overskudsvarer (både holdbare som spis-snart-værdige sager) og restlager-produkter, alt sammen til fantastisk fine priser, som samtidig støtter et fremragende formål.

Det er svært ikke at holde af.

Jeg har absolut ingen relation til stedet, gør noget af det fine frivillige arbejde eller kender nogle, der er inde over projektet, og alligevel får jeg sådan lyst til at dele stedet med Jer.

Hver gang man kommer er det spændende at se, hvad den store, luftige (og svært ryddelige butik) byder på.

Da jeg var forbi sidst, var der fx. smuk chokolade og lignende delikatesser fra “De 5 Gaarde”, mange varianter af nedsatte oste og færdigsnittede salater, godter fra Nordthy og Easis, samt en masse dejlige “basisvarer” som kolonial, saft, supper, mel, gryn, pasta mv.

Der var også en del rengøringsmidler, kosttilskud, babymad og personlige plejeprodukter, at kigge på – nogle ting kun en enkelt ting af, og andre i rækkevis.

Det er derfor altid en fornøjelse at snuse rundt, for at se om der lige er kommet noget nyt, man lige stod og manglede, til nedsat pris.

Er man mindre til eventyret i det, men nyder det praktiske aspekt ved at handle målrettet, gør WeFood det også nemt – hvertfald her i Aalborg.

De har en Facebook side, samt en Instagram hvor de er virkelig flittige i at lægge opslag op, særligt når Nemlig.com har været forbi med varer og Føtex-bageren har leveret deres donationer.

Udover de almene dagligvarer, er der også en afdeling som ofte byder på lidt til shoppehjertet.

Der er ofte legesager, bøger og spil, men også en mindre samling af genbrugstøj (særligt til voksne kvinder) og genbrugsting i nydelig stand, som der er mulighed for at bladre igennem, når man alligevel er der for at fylde lidt i indkøbskurven.

Jeg håber sådan, at den får lov at bestå – den er heldigvis altid velbesøgt, de gange jeg er kigget forbi, og de søde frivillige derinde skaber en god og hyggelig stemning for alle, der kigger ind.

Jeg ville hvertfald forsøge på, at kigge forbi oftere.

2 Comments

  • Piskeriset.dk

    Det er et ret godt koncept. Jeg har brugt det enkelte gange (når det lige har passet med, at jeg har gået forbi en butik, hvor jeg både havde lidt ekstra tid samt brug for lidt til køkkenet). En glimrende måde også til at teste nye produkter/producenter, man ikke før har prøvet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *