A,  Bolig,  dagens humør,  der er altid noget at fejre,  snaksnak

Nyt fra Vestfronten: Indretning, kage, nazisme, bobler og en lille skabning.

.. Et nyt år er dukket op, og det blev fejret i godt selskab.
.. En ny sofa er købt, til absolut rimelige penge. Den er simpelthen gigantisk, når man er vant til en lille retro-design-agtig, stram og fiks tre-personers.
.. så’ det er ikke helt værst.
.. fået egg florentine, for første gang. Super grisset og godt.
.. Mødt et lille, smukt nyt menneske, der landede her i verden i december.
.. gået nazistisk til værks og fået nyt system i køkkenet.
.. Ligesom I andre har jeg også erhvervet mig en ny regent, og vundet den smukkeste såkaldte “Takke-kage” som Føtex’ bager havde sat på højkant, i anledningen af Magrethes tilbagetrækning.
.. Og med det navn, skulle den gå til nogen der virkelig fortjener tak, og hvem bedre end de frivillige og ansatte på “døgnvarmestuen” i Aalborg, der giver de udsatte en hånd, varme, selskab og en bid mad? De tog heldigvis gladeligt imod den. Så hjertevarme og overskudsagtige mennesker, der må tage den tjans .
.. Efter mange ugers tørretid (efter fremragende murerarbejde i oktober), fået vi fået nyt bryggers op i underetagen – primært ved hjælp af Skægabens malerevner, møbelsamleri og evne til at slå vand til og fra alting. Med andre ord: Jeg har absolut kun stået for et minimum.
.. Synes det er blevet så kæmpe fint, selvom det er så svært at fange hvor lyst og fint det er, i hyserisk modlys på en iphone.

Noget nyt hos dig?

2 Comments

 • Charlotte (Uglemor)

  Tak for opdatering, ja der er da nyheder hele vejen rundt. Små, smukke, nye mennesker i nærheden kan sætte verden helt i stå – og blogge ligeså.
  Nyt her, tjaa, jeg fik fjernet min galdeblære midt under snestormen, så jeg har brugt tiden på at gro sammen og tale i telefon, ægtemanden ved nemlig noget om kongelige 😀

  • venterpaavin

   Ja, det hænder jo fra tid til anden😄
   Og av, det var da ikke den bedste dag, det lige skulle ske – håber det hele gik som det skal og at du er i god bedring♥️👏🏻 Min kæreste så også kroningen, græd og kan navnene på de royale børn – jeg har tabt tråden for længst😂

   – A

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *