Anne,  Griskhed,  Mad,  snygge,  yum

Kødsvin

Tallerken 1 : Laks med dild, krydder-laks, svinemørbrad, oksespidsbryst, krondyrsfarseret vildsvin m. omviklet bacon, timian-kartofler og salatbar. 

Tallerken 2: Kænguru,  kalvecoulotte, amerikanersteak, oksesteg, grøn pesto, stegte svampe, kartoffelmos m.v. 

Har I prøvet Restaurant Flammen i Aalborg? 
Hvis du er ligeså stor fan af røde bøffer, som vi er her på bloggen, så er det hvertfald bare om at komme afsted. For hold op, det er lækkert: Et grotesk kød-orgie med åben grill og en tilbehørsbuffet, som grænser til det uoverskuelige, med et hav af salater, kartofler, sovse, brød osv. Et sted lige efter mit hjerte. 
Især oksespidsbrystet og det krondyrsfarsede vildsvin med bacon var særdeles lækkert – nåede kun at tage billeder af de første to tallerkner, men tredje omgang indeholdte bla. smørblød andebryst, pulled pork og ikke mindst det lækreste langtidsimrede Black Angus kød, som havde lagt i øl i 24 timer. Det smagte helt fantastisk. Du kan desuden vælge mellem rødt eller gennemstegt kød (billederne bevidner vist om min præference). Ikke dårligt.
Med andre ord – er du også en kød-haj, så tag at stik forbi – det er helt sikkert et besøg værd (og husk at bestil bord, der var proppet til randen derinde)

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *