Anne,  Mad,  opskrift,  yum

Grønkålssalat m. mandler, granatæble, bønner og sennepsdressing.


2-3 pers: 


Salaten: 

1/3 pose grønkål
0,5 granatæble
2 dl tilberedte hvide bønner/kikærter
1 håndfuld mandler
1 par spsk. tørrede tranebær (kan udelades)
0,5 æble
1 lille løg

Dressing: 

1 spsk. mayo
2 spsk. skyr/fromage fraise
1 spsk djon-sennep
2 tsk citronsaft
Salt, peber, sukker (smag selv efter)


Fremgangsmåde:


Udblød og kog bønner/kikærterne, eller køb dig en dåse af slagsen. Skyl, hak grønkålen, løget og æblet i små tern og rist dernæst de grofthakkede mandlerne på panden. Bland dressing, smag den til undervejs, og vend den så med salaten og nødderne. Pynt derefter med tørrede tranebær og granatæblekerner. 

Voila!

Jeg serverede den med helt stegt rødspætte, men fjerkræ, steg eller steaks ville også være et fint match.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *