Anne,  Bolig,  inspiration,  nørd,  samlerpsykopat,  snaksnak,  snygge,  Stelstress,  yum

Mandagshyggeri.

 
Igår var jeg på et dejligt, dejligt besøg hos de gamle. Det er så skønt, at have en fridag og komme forbi i god tid, så man kan hygge lidt om de hårdtarbejdende, som de så tit gør om mig.

Så mig og far handlede ind til aftensmaden, hvorefter han svingede ind efter mindstebarnet på gymnasiet og mor på job. I mellemtiden kunne jeg så nemlig lave kaffe, finde øko-knækbrødene frem og lidt sødt til kaffen. Ikke den værste opgave, særligt ikke hjemme hos mine forældre. Jeg siger jer, det er jo ren fryd, at få lov at gå ombord i mors gigantiske R.C samling, når der skal dækkes op – det i sig selv, er jo tidskrævende. 
Denne gang valgte jeg tøse-tema med blonder, Flora og Flora Danica – og en lille snert musselmalet (den ér nu så smart at anrette på, sådan en opsats – særligt når bordpladsen kniber. Mon ikke, hun bliver træt af den og giver den til mig en dag? Jeg håber).

Der er intet som en god gang hyggesnak, Jamie Oliver på skærmen, det nye R.C katalog at gå ombord i, og mors hjemmehæklede tæpper at dykke ned under, mens man kigger på snevejret udenfor.

Håber I også har fået en god start på ugen!

15 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *