Anne,  folk er freaks,  Griskhed,  Mad,  mere af det,  PURE NICENESS,  snaksnak,  snygge,  Status,  yum

For 5 kroner blandet:


Sidste uges “ingen-kategori”-snapshots kommer her.
På trods af en arbejdsweekend af den temmelig kedelige slags, fik jeg heldigvis banket hyggeligheder ind i stor stil.

Ugen blev brugt på, at jeg:

.. Været på spontan date med studieveninde, hvor jeg blev fodret med lige dele mandesladder og skoldhed fairtrade kaffe. Det mest komiske var, at da vi gik til kassen, viste det sig at det to andre piger fra vores bachelorgruppe, havde siddet i den anden ende af cafeen imens. Og det er på trods af, ingen af de to længere er bosat i byen. Meget skægt sammentraf, men ret hyggeligt med et dobbelt catch-up. 

.. Opgivet at læse ovenstående artikel efter de første 10 linjer – jøsses, folk er tossede. 

.. Blevet sat til at sy farvede “hæfte”-mærker i beboernes tøj/håndklæder/viskestykker på job . Det var sgu ren “Det Lille Hus På Prærien” stil, i stearinlysets skær, alt imens sneen rasede udenfor. Ikke min spidskompetence. 
(Nåede dog ikke at lave et “Laura Ingalls”-anfald, og råbte og skreg at jeg hadede at sy. Nok fordi det her ikke behøvede, at være synderligt pænt(Altså.. det håber jeg da hvertfald ikke, det skulle..?)) 

… Og desuden var der fastelavnsboller, som belønning! 

Skøjtet rundt i den lokale park, på aftentur med en veninde – lidt vovehalsagtigt at tage turen gennem mørket i frost, åbenbart. Men vi kom da igennem, med lemmerne i behold, og der var så pææænt med lyset over søen. 

..  Være inviteret til kødfest, for værtens flaskepant, som skulle gå til bøffer – alle sammen! Beløbet sagde 94 kroner, og det resulterede i 2 pebersteaks til hver, af smørblød ko. SÅ godt. Især pga. bearnasie-springvandet der fulgte med. 

.. Lokket Kit til at købe kaffe med, til besøg hos mig (.. Og leet af at smagen åbenbart var en “fyldig aromatisk Markus” – lyder som en meget, meget slibrig Side 9 Mand)

.. Og kvitteret for kaffen, med pizza og forhåbentligt godt selskab – jeg hyggede mig i hvertfald umådeligt, som altid. Søskende-slabberas for the win. 

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *