Anne,  brok,  der er altid noget at fejre,  fest fest fest,  fjoller,  Mad,  snaksnak

En lille snaaaaaaas.

Som altid får I lov at se mig tømme lidt dagligdags gak og gøgl fra sidste uges billede-kasse.

Her fik jeg:


.. Fundet en måske liiidt for åbenhjertig butik. “Vi sælger stjålne cykler”. Ærlig snak. Men bør man skilte med det? Midt på Østerbro?
.. Haft veninde til kaffehygge. 

.. Fundet ud af at Lucius Malfoy svømmer rundt nede i Silkeborg Aquacenter et sted. Kunne dog ikke spotte manden med kappen i bassinet, men kan være han var igang med at sondere rev-terrænnet. 
.. Drukket mig fuld hos Kit og blevet trakteret med hendes signatur-dessert aka bitter, chokoladetung, flødeskums-blød mousse. SÅ godt! 
.. Hvorefter vi dagen efter havde et glædeligt gensyn med “Hot Chick”, da vi havde tømmermændmarathon på sofaen. Vi havde begge glemt hvor ualmindelig sjov den er. Rob Sneider ér simpelthen usammenlignelig. 
.. Haft far til kaffebesøg – vi var lidt misundelige på mor og Kit’s Matador-date, så de fine servietter kom på bordet og så legede vi “Postgården at home”. 
.. Overnattet et sted med StarWars tandpasta, som jeg fik lov at åbne. Og som så viste sig at være blåt med glimmer – fik akut associationer til skoletandlægen, hvor man fik det i “belønning” efter en tur i helvedsstolen. Og alle børn åd det sgu, direkte fra tuben. Kan I huske det? Adrks! 
.. Kedet mig i aftenvagt, og lavet “snolder”-countdown som pause-beskæftigelse. 

6 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *