Anne,  antivoksen,  der er altid noget at fejre,  fest fest fest,  Griskhed,  Mad,  PURE NICENESS,  snaksnak,  snygge,  yum

Hyggemarathon.


Drinks, bajere, snolder. 
Australsk kødkvæg, skysauce, blomkåls-salat med citronmayo-dressing og frisk æble. 

 Kit’s fortryllende dessert-kreation: 85% chokolademousse med blåbær-fromage. 


Hurra, så blev det endelig lørdag!
Som bloggen har båret præg af, havde vi glædet os, og vi fik intet mindre end 24 timers intenst tøse-marathon, hvilket som altid også ualmindeligt sjovt, hyggeligt og skønt. 

Vi brugte de første knap 12 timer af daten på at drikke øl, høre Kim Larsen, hygge, spise lækker mad og sladre – det er jo faktisk også det, vi er bedst til, her i verden. Så først da uret havde passeret halv fire, gik vi omkuld efter en gang natmad og youtube-hygge under dynerne.

Efter en lur, blev tømmermændende nogenlunde kureret med en gang bearnaise, Langt Fra Las Vegas og en spandfuld kaffe på sofaen. Men tiden går hurtigt i godt selskab, og pludselig var klokken 17. Så efter et par tilløb, befriede Kit sig fra min sofa med kurs mod Føtex. Flot klaret!

Så var det jo blot min tur, til at skulle tage mig sammen. For siden har jeg peptalket mig selv, til at tømme opvasker, hvilket netop er sket. Så nu har jeg tændt computeren og stener blogs, som belønning for mit hårde arbejde. Så hey. Nu mangler jeg bare at vaske tøj… Og støvsuge. Men helt ærligt. Kender jeg mig selv ret, bliver der vasket trusser op i hånden i stedet. Man skulle jo nødig overanstrenge sig, vel?

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *