Anne,  antivoksen,  bøger,  der er altid noget at fejre,  fest fest fest,  fjoller,  Idiot,  Mad,  PURE NICENESS,  snygge

Göteborg – Fotodagbog, dag 2: Alfons-drømme, kultur-nørderi og rejer på tube.

Hermed fortsættes gårsdagens start-indlæg på Göteborg-turen. 
Nu skulle byen nemlig udforskes for alvor – og med fortsat høj solskin og et morgenbad var vi bare SÅ klar: 

12.43. Efter en dejlig nats søvn, gik vi på jagt efter morgenmad. Og til vores held faldt vi over Condeco – en skøn svensk kæde, hvor man får en valgfri ret, ink. buffet, fri vand og kaffe. Til 70 kroner. Svenske vel at mærke. Og så er det hele tilmed fairtraide og økologisk. Score! 

13.15. Møde med en af mine favoritkendisser aka Alfons! 

.. Var helt betaget ved tanken om ham og Svipper tage et smut forbi vores hotelvindue en af dagene, og vinke til os i måneskinne. Men han var nok på settet for at skyde film, eller ude i byen og score damer. 

15.01. Efter besøget hos Alfons besluttede vi os for, at opretholde lidt voksen-mentalitet. Og hvor bedre, end at tage det kulturelle valg og besøge Naturhistorisk? SÅ fedt altså! Etage på etage med geologiske fund – lige fra kæmpe fortids-skeletter til syltede fostre og uglyegylp-analyser.
Jojo, appetitetten blev sat på prøve… 

.. Men genvundet kl. 17. 15 på lækkert, stort øko-markede på vej tilbage mod byen. 

.. Hvilket gjorde at vi liiige måtte stoppe efter en “lille” bland-selv-is. 150 kroner for to stk., siger du? Ups. Det smagte tilgengæld godt. 
.. 18.30 Var  vi tilbage i “vores” centrum-hood. Med late to-go frokost og bajere under armen. For nu havde vi fodret vores barnesind med Alfons og vores indre pensionist med kultur. Nu skulle teenageren have lidt morskab – så øl i solskinnet var vejen frem. 
.. Hvilket gjorde, at vi bestilte både rødvin oooog en kæmpe stor snackkurv med mozarellasticks, friturestegte løgringe og hotwings til forret.
 22.07 ankom maden og vores promille matchede vist ikke just de andre gæsters. Men vi havde en fest, og det var alt alt for hyggeligt. 


.. 01.35. Godt pløret. Efter at have tømt den irske pub for diverse special-øl, fandt vi vej til 7-Eleven.. hvor jeg bare måtte prøve bacon-kov med “skaganröre” aka rejesalat (!)
Min medrejsende synes det var ualmindelig ulækkert – men hey, man skal da prøve de lokale varer, ikke?
Jeg var hvertfald svært fulde-begejstret, og gennem byens gade fik vi slæmgret hjem til hotellet i god behold.

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *