Anne,  dagens humør,  gaver,  Griskhed,  mere af det,  nørd,  samlerpsykopat,  snygge,  yum

Lørdagshyggeri – et lille break i Göteborgdagbogen.


I forgårs inviterede jeg mig selv på besøg ,hos de gamle. 
Efter turen i det svenske havde jeg nemlig købt lidt hyggerier til det søde hold derhjemme, og de havde heldigvis tid til gæster.
Det var som altid ualmindeligt hyggeligt, og timerne fløj afsted med Lego-nørderi, lækker mad, tons af kaffe, tøsesladder med mindstebarnet og sofahygge til op over begge næsebord.

Skøn, skøn måde at koble af efter fire feriedage på farten.

6 Comments

  • Karina Viki

    Perfekt afslutning på perfekt ferie lyder det som 🙂 Tror jeg vil lade mig adoptere af jeres forældre – tænk at nørde med Lego og ligefrem have det stående fremme, den kommer aldrig til at ske hos mine ellers skønne forældre, det er de vist vokset fra – men tror jeg må indføre det herhjemme, jeg kan ikke finde ud af at vokse fra Lego og slik – elsker at børnene efterhånden har rigtig meget Lego i både den seje og tøsede afdeling (og det er slet ikke mig der hele tiden kommer slæbende hjem med mere, neeej nej) 😛

  • A + K = ♥

    Vi bliver aaaldrig for gamle til det i vores familie i hvertfald – du må bringe børnenørderi for voksne ind i jeres som fast tradition – for vores forældre står ikke til adoption 😉 Det er altså alt for hyggeligt!

    – Anne

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *