A,  anbefaling,  fjoller,  PURE NICENESS,  Tak

Selvbedrag, en tak og tre anbefalinger til din skærm.

Så blev der endnu engang tid til at byde en solskinsmandag velkommen. Kan slet ikke forstå mit held.

Vågnede op til et link fra K om, at dette spås til at blive den tørreste marts i mange år. Dét må meget gerne blive en af den slags forudsigelser, der viser sig som sande – jeg svinger gerne vandkanden, og nøjes med et par enkelte regnbyger (nat, tak) og finder forårsjakken frem oftere end vinterjakken, mens jeg fortrænger den globale opvarmnings mærkelige opførsel.

Måske lidt for optimistisk? Og lidt for anti-miljøartigt næsten, sådan at fryde sig? I know.

Jeg glæder mig hvertfald til, endnu en dag med sol, og bringer Jer hermed “ugen der gik” her fra Dukkehuset.

Mine forrige 7 døgn gik med at jeg bla.:

.. drak eftermiddagskaffe og fik sommerlige madder, sammen med K og Minikatten.
.. bestilt ferie til Mallorca, og søgt om tips hertil, gennem bloggen og insta – jeg siger mange tak for de gode ideer fra Jer alle. Og skulle flere have lyst til at byde ind, ville det være skønt. I den anledning kiggede jeg de gamle Barcelona indlæg igennem fra 2016 – billederne står noget uskarpe, hvis ikke man trykker ind på dem, men sådan er det med opløsningen, den ændre sig en del på de år. Men synes det er skønt at sidde og mindes dag 2, fra sidst jeg var på spansk jord, og glæde mig til maj.
.. været på biograftur med søstrene og far, en gave fra pakkekalender-Nissen mor, der tydeligvis var boss på den af gaverne. Virkelig hyggeligt! “Døden på Nilen” var både spændende, flot og morsom.
… haft sødeste søster E til tapas.
.. og fået en virkelig fin værtindegave. Som ergoterapeut i hjerneskade-bostøtten, for borgere i eget hjem, hvorfra flere også er tilknyttet psykiatrien. er jeg selvsagt interesseret i landets åndssvage-fortællinger.
“Den danske åndssvagehistorie”-serien på DR1 kan i øvrigt varmt anbefales.
.. købt fællesgave til vores søde kusine, som vi fejrede med boller og kagebord.
.. været godt bespist og grinefærdig til venindebrunch på Peace før aftenvagt.
.. været på kollegadate med en flaske vin og hygget mig helt afsindigt. Klostertorvet var min favoritcafé i årevis, især da jeg boede hjemme og da jeg var på SU – gensynet er altid glædeligt.
.. været i bio nok engang, denne gang med Skægaben. Vi har godt underholdt med Uncharted og synes du skal se den, hvis du er til skattejagt, eventyr, falske spor, forrædderi, gamle sagn, fjol og action. Det var somom Indiana Jones mødte National Treasure og Eldorado.
.. været i Maximum i Skalborg med svigerfamilien, til kæmpe brunch og bowling – sidstnævnte havde vi købt en deal på, og givet Skægabens søde moster i januar.
.. jeg tabte naturligvis stort. Jeg forsøgte heftigt at skyde skylden på min bygningsfejl og syn, som først ventes at være helt efter bogen tre måneder efter laseroperationen, men hvem forsøger jeg at narre? Er jo elendig til alt sport. Heldigvis morer jeg mig kongeligt det til trods – der var jo fri kaffe og godt selskab.

Hvad med dig? Er du sporty anlagt, eller gemte du dig også bagerst i folkeskolen, væltede på cykel og pjækkede gennem faget hele vejen gennem gymnasiet?

4 Comments

 • Marlene H

  Er håbløs til al holdsport og boldspil.
  Foretrækker gåture, spinning og andre ting der ikke har noget med bolde at gøre. Og hvor ingen forventer at jeg gør noget bestemt, på et bestemt tidspunkt.
  Bowling er nu meget hyggeligt 😊.
  Forstår ikke reglerne i de fleste sportsgrene, og har for længst opgivet at forstå hvad off side betyder 🙃

 • venterpaavin

  Jeg skal heller ikke ud i noget der involverer hverken bolde eller andre mennesker – jeg får stress bare ved tanken😂
  Bowling og minigolf er skidehyggeligt – det er jo heldigvis også mest for sjov. Andet sport, hvor man er på et hold med andre, forventer de ligesom lidt, at man skal gå efter at vinde. Så bliver jeg hurtigt upopulær😇.

  – A

 • Karin

  En dejlig begivenhedsrig uge, hvor sanserne fik masser af krydderier.

  Lige en opmærksom tanke til billedet fra biografturen. Vores biograf er gået over til papbæger til bland selv slik. Og ved udgangen står der flere spande til diverse affald. Plus et lille indspark til dine tanker om vejrlig /klima – global opvarmning, for ja, solskin, klart vejr og svage vinde i dagtimerne, så skidt pyt med nedbør og lidt omrøring i nattens muld og mørke, bare du er kommet hjem fra aftenvagten ikke? Og for mig inden jeg står op der omkring kl. 5.00 😂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *