fjoller,  snaksnak

Ting, som jeg ikke vidste kunne være et problem

Spoilers af diverse tv-programmer. 

Vejret. Jeg cykler ude hver dag på job i timevis, og det eneste der generer mig er, hvis der er glat. Fordi det farligt, regn er ikke fest, men heller ikke noget at lade gå udover ens gode humør. 

Når folk springer over i køen. De må jo have afsindigt travlt, og det skal der vel også være plads til?

Ukorrekt grammatik. Hvis du kan forstå hvad der står, er det så ikke ligemeget om der mangler et ‘r’?

At folk ikke kommer præcis til aftalt klokkeslæt. 

Uenighed på internettet. Jeg forstår ikke, at man kan hidse sig op over, at nogle (ifølge en selv) er idioter online. 

Fluer.

 – K

Til gengæld er der tusinde ting, som jeg finder både irriterende og ubegribeligt. Har du lyst kan du læse med en her, her eller her.9 Comments

 • Camilla

  Det er jo helsigvis totalt individuelt hvad der irriterer en.

  Fx. hader jeg det manglende 'r' og det afbryder min læsestrøm, selvom jeg udemærket forstår sætningen. Det er ikke noget jeg kan gøre for, eller gør med vilje, sådan er det bare 🙂

  Jeg har ikke noget problem med folk der kommer for sent, men jeg har til gengæld et problem med folk der altid kommer fra sent, ikke har en ordentlig undskyldning og ikke fortæller, at de kommer for sent. Jeg synes, det er mangel på respekt overfor mig/ens medmennesker. 🙂

 • MusicIsMySecret

  Haha, hvor er det vildt – bortset fra fluerne og uenighed på internettet, er hele din liste fyldt med ting, der VIRKELIG kan pisse mig af! 😀 Folk, der springer over i køen, er på min ultimative hadeliste, og jeg gør faktisk en dyd ud af at udskamme dem. 😉 Men ja, godt vi alle er forskellige. 🙂

 • Ungtanten

  Jeg hader dem alle som pesten, så du forstår ikke mig, haha. Jeg synes at alle skal lukke røven på facebook, at det kun er cunts, der springer over i køen, at det er dybt respektløst at komme for sent, at forkert nutids-r bør være dumpegrund til niendeklasseseksamen og at folk, der spoiler, bør have en glohed maske af flydende guld i ansigtet (reference, ikke spoiler. Hæ).

  Til gengæld elsker jeg regn.

 • A + K = ♥

  Nej, man bestemmer nemlig ikke hvad der irriterer en.
  Jeg er typen som ikke går så meget op i klokslet, så jeg er ofte lidt forsinket – ikke sådan flere timer, men der smutter ofte et kvart i svinget 🙂

  – K

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *