Bolig,  hvis jeg var rig,  ønsker

Urealistiske ønsker #1

“Man skal vel have et eller andet urealistisk på sin ønskeseddel, skal man ikke?”, spurgte jeg vores mor. Jeg havde netop læst den højt, og jeg tror hun studsede lidt over prisniveauet på et par af tingene, hvis man skulle dømme efter hendes ansigtsudtryk. Den samme mor sendte mig en sms et par dage efter. Den indeholdt endnu et urealistiske ønske, som jeg slet ikke vidste jeg havde.

Jeg har altid været helt vild med stole. Det lyder måske grænsende til åndssvagt (særligt, når man ser det på skrift), men jeg kunne købe mig fattig. På et tidspunkt havde jeg 11 forskellige stole i hjemmet, selvom der reelt kun er plads til 4 – måske 5, hvis man er typen der tillader en tøj/rode-stol i soveværelset (det er jeg!). Jeg har dog fået ryddet ud og solgt lidt, så nu er jeg nede på en 8 stykker. Mine 2 favoritter er stolen på billedet – den er det smukkeste jeg har set, og så fik jeg den i 30 års-fødselsdagsgave er vores forældre. Jeg er stadig i en alder af 32 besat af lyserød/rosa, så der er ikke meget håb for forbedring hos mig. Min anden favorit er min y-stol. Den kender de fleste nok også. Den er vanvittig behagelige, og den stol jeg slapper af i hver eneste dag. Jeg er nemlig hverken til sofa eller lænestol.

Kan I mon se hvor det her bære henad?

Man kan nu, i en begrænset periode, få y-stolen i noget der minder om lyserød. En sart form for pudderfarvet, kaldet ‘Rosy Blush’.

Billedet lånt her

Er det ikke bare for dumt? og perfekt? Selvfølgelig har jeg ikke råd til sådan en, og når det nok heller ikke i år – dvs nogensinde. Men man har da lov at håbe? Og drømmer koster ingenting.

Hvad går du og ønsker dig?

8 Comments

 • Mit Uperfekte År

  Har du ikke et link til den der fantastiske lyserøde guld sag? Hilsen hende der det sidste års tid er gået i barndom/teenagdom, hvilket blandet andet har resulteret i, at hun pludseligt er blevet vild med alt, der er lyserødt og guldfarvet.

  • venterpaavin

   Ikke lige umiddelbart, desværre – det er en jubilæumsmodel som kun blev solgt i 2015 så vidt jeg husker😅 det er en 7’er, det kan være du finde den i brugtmarkedet?

   – K

 • Henriette

  Jeg har altid syntes at Wegners y-stole var usandsynligt smukke – i alle afskygninger (også tilnærmelsesvist lyserøde). Og jeg bliver helt pinligt dansker-stolt, når jeg ser dem som rekvisitter i ikke-danske serier/film. MEN, de er bare ikke bygget til mig: armlænene har en helt håbløs placering i forhold til min overkropslængde og er ikke i nærheden af rare at sidde i.
  Min personlige teori er, at jeg simpelthen er for høj til stoeln? Jeg mener, Wegner er fra 1914ish. Folk havde måske bare lidt korte overkroppe for 100 år siden? Mit håb er, at de på et eller andet tidspunkt laver en jubilæumsversion, der er tilpasset folk over 170 cm…

  • venterpaavin

   Det passer perfekt til mig – men jeg er også kun knap og nap 165 centimeter – så ved ikke om der er noget om snakken 😉 smukke er de hvertfald under alle omstændigheder.

   – K

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *