A,  brok,  fråd,  hverdag

Beroligende sukkerchok, fryser-junk og SU-flashback.

Tænk sig, så gik oktober sin vej og vi har sågar fået en skefuld sne. Så nu har jeg faktisk haft sat varme på i lejligheden, for første gang siden februar – det er fandme flot, af dansk efterår at være.

Håber den pæne stil fortsætter – bliver underligt rasende når bilister og rejsekortsbærene hylder sne. Jeg hylder jo heller ikke indførelse af bilfri-onsdag en tilfældig morgen eller nedbrudt air-condition med frostgrader, til at blæse dem i kraniet på vej til job. Men det er tydeligvis bare mig, der går total gråvejrs-Grinchen i den, og formår heldigvis at holde mund i denne omgang. Er du på team sne? Så håber jeg du nød synet!

Ellers er ugen gået ganske fint, med alt fra familiehygge, superhelteuddannelse, nye brunch favoritter, overraskelser til dejlige kaffedates – og ja, fraklippene får I her.

Dagene gik med at jeg fx. fik:

.. holdt nerverne i ro, på både mig og min mor, mens Skægaben og min far baksede et tre-fløjsskab op af en al for smal trappegang. Der var heldigvis rigeligt sukker og koffein bagefter, og min mand er så stolt af sine blå mærker, der stadig står klokkeklart på lårene, fra tirsdagens strabadser.

.. lavet kongelige madpakker.

.. modtaget forsinket fødselsdagsgave, som jeg har haft på lige siden. Så fin og hyggelig en dag!

.. håbet at Spirets nye brunchretter var et hit og jeg var ovenud glad!

.. fyldt fryseren med nem aftensmad.

.. fået smukt bord, jeg vil vise frem i ordentlig stil, nu hvor det er blevet impliceret i hjemmet.

.. spist chokolade og hygget på biblo.

.. og gjort akkurat det samme til “Superhelte er big buisness” foredrag. Det var SÅ hyggeligt og vi har talt om det meget efterfølgende.

.. haft gensyn med en vaskeægte SU klassiker: Rugbrøds-pizza! Dem med grøn pesto, lidt for gammelt kyllingepålæg og revet ost, har jeg spist maaange af.

.. hygget for vildt med søde K og blogsnakket, hørt rap, gået tur og spist marcipan. Det er hverdagslykke på højniveau.

Hvordan har du fået rundet oktober af? Var ugen god?

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *