anbefaling,  inspiration,  nice,  nytkøb

Tip fra søndagszombien

.. idag “blonder fra Føtex”.

Jo, jo! For modsat hvad man måske skulle tro, har Føtex nogle virkelig fine og anti-tarvelige blondetrusser, der tilmed er behagelige.

Vi har ikke andre i vores undertøjsskuffer til hverdagsbrug og har omvendt flere veninder med tippet, så nu går det videre til jer. På den helt usponsorerede måde, selvfølgelig.

Det fantastiske ved disse er nemlig, at de full lace(!). Ikke noget med en rædsom trussekants-elastik, der borer sig ind og laver aftryk i sideflæsket, så du føler dig som en gymnastikpose med havregrød, der er snørret sammen på midten, en tand for stramt. De er bare pæne, feminine og følger kroppen. Tilmed passer de til de fleste bh’er i mørke farver (og kan tåle rigelige gange kogevask, uden at krympe eller blive slidte).

Hvad angår blødhed, ved vi ikke om Harry Potter-crewet har været ind over, men materialet gør, at de har evnen til at udvide sig, og så snart du slipper, ligger de sig tæt og diskret op af din figur. Fandme smart! Og så kan man nemlig også selv regulere hvor vidt man vil sætte dem højt eller lavt. Siderne er brede, men da trusserne er så lette og tynde, kan det end ikke skimtes gennem strømpebukser.

Trusserne er af mærket VRS Fashion, fåes i et væld af farver – vi er på team sort – og i størrelserne S-XXL.

Prisen lægger desuden på 29,- pr. styk og 10 sølle kroner hver 3. uge, hvor de fast nedsættes.

Spørg lige om vi hamstre, når det er? Det kan I tro!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *