fjoller,  Idiot,  snaksnak,  tilbageblik

Ting jeg ville ønske, var løgn

Apropos A’s story på insta i sidste uge, den om øl med skodder i, kommer her lige en liste over ting, som nok egentlig var okay, hvis de bare var røverhistorier.

Historien med skodder i øl går nogenlunde sådan her: “2 fulde damer drikker øl fra et forladt bord. De undrer sig over, at der er mørk øl på fad den aften. Indtil en af damerne finder et skod, i en af øllene. Det forklarede farven på øllene, og kunne heldigvis pilles op igen”.

 

Nogle af de andre ting, jeg ville ønske, var løgn:

– jeg har et splitsekund overvejet, at gennemgå en spand med opkast, i jagten på en mistet næsering. Hvad gør man ikke for sin søster?

– jeg bliver nogle gange i tvivl om, hvem der er statsminister.

– jeg har en gang fortalt min tidligere chef, at jeg synes, at hun lignede en kæmpe abe. Jeg var fuld, og aner ikke hvorfor. Det hverken gør, eller gjorde hun, selvfølgelig ikke, men min fulde hjerne var åbenbart mere tåbelig end vanlig.

– jeg ved, hvordan vodka blandet op med mundskyld, det smager.

– jeg er ikke sikker på, hvordan man skifter pose på min støvsuger.

– jeg har engang løbet direkte forbi mit toilet og ud i køkkenet, hvor jeg kastede op i min køkkenvask. Som selvfølgelig var fyldt til randen med opvask.

– min rekord for smadrede telefoner på et år, er 8.

– jeg har stadig 3 flyttekasser stående fra, da jeg flyttede ind for 2 år siden. Og jeg aner ikke, hvad der er i dem.

– jeg har muligvis gjort noget knap så pænt ved en tandbørste, som tilhørte en person, som jeg ikke rigtigt brød mig om.

– jeg har tabt en tallerken med mad på gaden i Aarhus. Og derefter skovlet hvad jeg kunne op, på tallerkenen igen, for så at spise det.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *