A,  anbefaling,  fråd,  lækkerier

Tip fra søndags-zombien

.. budgetvenlige tapas. (Usponsoreret, men blot begejstret)

Vi er begge helt tossede med tapas her i firmaet. Det der med at få lidt af alt, er altid et åndsvagt stort hit, når man er madglad – akkurat ligesom med brunch.

Dog er tapas-platter ofte i den dyre ende, og de fleste tallerkner starter fra 150-200 pr. styk og så kommer drikkevarene oven i hatten.

Dertil synes vi, det er uhyr svært at gennemskue om det indebærer:

A) En stor omgang branket toast med chunky ketchup (også kaldet bruchetta), tre stykker ost og ditto stykker salami (under dæknavnet chorizo), og man absolut ikke kan blive mæt, også selvom man tømmer brødkurven, som sjovt nok er enorm, fordi ciabatta koster nul og niks engros.

– eller om vi er ude i en:

B) Et væld af, lækre små retter, varieret pålæg med forskelligt tilbehør, sprødt grønt, dyppelse, sylte sager, oste, sødt og kage(r).

På La bonta, er det helt sikkert sidstnævnte. En fantastisk platte til hver med hjemmelavede/bagte/rørte sager, og så til den nette sum af 120 kroner – og det er altså inklusiv vand og et valgfrit glas vin!

Det er virkelig værd, at skrive hjem om.

På ovenstående tur, var A ledsaget af vores mor, og de hoppede den dag på kaffe. Det var absolut intet problem, sagde de – og vores mor valgte sig en latte, og A en americano. Ingen prisændring af den grund.

Da cafeen også fungerer som bageri, vil vi også lige slå et slag for udvalget der. A og mor, stod allerede før bestilling og savlede foran glashylderne – sendte deres valnødde-horn og toscakager lange blikke. Og gæt hvad den søde ekspedient lod ende på tallerken? En halv af hver.

Der var med andre ikke et ord tørt!

Og de smagte som ventet begge fuldstændig eminent – ligeså de forskellige slags brød i kurven, som også var også friskbagte.

Rygtet siger, at vores far også var svært begejstret, for fik denne sms af min mor, der lige måtte købe lidt af hans favoritkage derfra, med hjem:

Lidt nærmere research har vist, at bageriet har et par cafeer mere, så skulle det friste, er anbefalingen varm og henrykt herfra.

2 Comments

  • Tine

    Hvor ser det lækkert ud! Jeg er helt enig – det er altid en udfordring at gennemskue, hvad der er bag en tapastallerken. Men jeg må helt sikkert skrive mig stedet bag øret, og måske hive min søster ud af barselsboblen og med på café – og ellers bare en tur forbi bageriet. 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *