A,  dagens humør,  fråd,  kage,  mere af det

Kage-himlen, sølvbelagt lokum og ostesauce.

Så blev der mandag. En god uge er passeret – venindekaffe, forældrevisit, kærestehygge, tapas-tøsedate og to dejlige damebesøg fra KBH har jeg fået æren af.

Formåede så også at tabe min Pernille Corydon fingerring i lokummet, flå halvdelen af min tommel af på et rivejern og at glemme mit halstørklæde på job – men det der trods alt i småtingsafdelingen, når man er vant til at være distræt.

Ugen jeg går ind i, ved jeg ikke helt hvad skal bruges på, men et par vagter og flere aftaler er der i hus – skal hvertfald spise brunch med lillesøster E, til julehåndværkermarked med min kæreste, have K på besøg, drikke fredagskaffe med sød Århusianer, der kommer til Aalborg og til fuld julemiddag på søndag i barndomshjemmet. Så det tegner godt!

Men nu til den uge, der netop er passeret.

I får fraklipskassen her, hvor dagene gik med at jeg:

.. kreeret p-tærter hos de gamle, og set den engelske bagedyst. Hvis nogle undre sig over hvor Thomas Troelsen blev af, er han øjensynligt vært på det show nu.

.. fået den mest kagedejs-agtige brownie ever på Abbey road.

.. blevet helst forelsket i at der er mandarinsæson og dem i fri-frugt ordningen på job, tilmed er gode. Det er så meget enten-eller.

.. fået forsinkede gaver og haft den dejligste date, med barndomsveninden af den bedste slags (læs om hvorfor, lige her.)

… fået endnu en kage, der kunne tygges med de bare gummer.

.. spist fint og drukket fin vin med god veninde, mens vi var beskidte i munden.

.. svømmet i ost med Skægaben, og sunget alle sange på decibel 1000 milliard.

.. fik smagt K’s müslibarer. Har du ikke prøvet dem, så er det bare igang!

… grint og snakket om alt og ingenting i venindes sofa.

.. catchet op på stamstedet med “evighedskaffe” og gymnasieminder. Det er så skægt, når folk kan huske alt det man har glemt, og vise versa.

Hvad med dig? Hvordan var din uge?

2 Comments

  • Marina

    Øj hvor det lyder som en hyggelig uge og med dejligt meget kage!

    Når man er 5 i familien er der bare altid knald på og alene det at holde styr på hvem der er hjemme hvornår er sin egen udfordring. Alligevel synes jeg at jeg får små fine øjeblikke indimellem til at nyde efteråret. En lille omvej gennem parken så jeg kan se nogle efterårstræer, en kop kaffe på min helt egen bænk ved Åen, et godt grin når jeg løber på en bekendt jeg ikke har set længe, en lille snak med min alt for travle mand og lange gode snakke med ungerne.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *