dagens humør,  kender i det,  snaksnak

Mandag

For helvede. Sjældent har jeg trængt så meget til fridage, som da klokken slog 23 i går. Det var ugen uden ende – en af dem, hvor problemerne tårnede sig op, og truede med at overskygge mit ellers kølige overblik. Så meget arbejde, så lidt overskud.

Nu har jeg haft fri i næsten 24 timer, og hvor er det bare slet ikke nok. Jeg ønsker mig flere timer i døgnet, så jeg kan få skik på mit hjem, mig selv og min søvn. Kan man ikke ringe til kasernerne og bestille noget militærstemning? Inklusiv nogle raske værnepligtige til, at skabe noget orden, renlighed og overblik. Har hørt de er vanvittig flittige og har styr på det med rengøring.

Det kunne jeg sgu godt lære noget af.

Det må dog vente lidt, for nu jeg er hos mor & far. Grislingen er her også – og hun har sørget for kagetapas til den store guldmedalje. I morgen når jeg nok noget. Måske.

Nu vil jeg i hvertfald øse tusinde stykker kage på min tallerken, og sluge kaffen i min kop.

God mandag!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *