A,  afslapning,  der er altid noget at fejre,  Hvad med dig,  jeg glæder mig,  Uncategorized

Januarlisten.

Januar er ofte beskrevet som kold, mørk og lang – selv har jeg oplevet nogle usædvanligt lækre skyfri dage, og synes de første fire døgn er stukket hurtigt af.

Men ikke desto mindre ér der jo stadig et væld af dage tilbage, og de skal helt sikkert bruges ‘fornuftigt’ (aka. på noget sjovt, hyggeligt og dumsmart), så vintermørket ikke får sit tag i mig.

Derfor er der, som altid, lagt lidt småplaner for hvad måneden bla. skal gå med – resten må gå til spontane aftaler, job og ærinder.

Indtil videre ved jeg, at januar skal gå med eksempelvis:

.. at fejre forsinket nytår med vin, drinks og lækker mad hos K d. 1/1 (done, og en stor succes)

.. Til “Ud i vildmarken” Bogcafé på Aalborg biblo, der er efterfulgt af omvisning i den nye udstilling på Kunsthal Nord idag.

.. fejre vores søde far fylde år!

.. på Kaffé Fair med Lillesøster E, som bla. var min gave til hende i år.

.. kører nordpå til vandet med kaffe og slik, for at se solnedgang over havet, når der er blevet liiidt lysere – det er så hyggeligt!

.. se Utzon Talk med Søren Ryge d. 31 på Utzon centeret.

.. lege med min skønne reserve-nevø og kilde grinebidder-niecen under tæerne, akkurat som jeg plejer, når jeg på ugentlig basis besøger deres dejlige mor.

.. ind at høre om Olsenbanden med E d. 22 og spise noget godt!

.. hente Chido’s med hjem efter massiv udsalgsshopping på mandag d. 7 – og se film på langs. Herren skal udskifte dele af gaderoben, og vil (stikmodsat klicheen), så gerne have mig med. Jeg er åbenbart både sød til at opmundre og en fremragende tingfinder – tak, altså.

.. tage ud og spise med veninde – vi har overvejet en ny by, men nu må vi se, hvad hendes phd.-projekt tillader af tid. Catche op skal vi hvertfald, efter sidst at have ses d. 20, lige op mod jul.

.. på Springeren med Skægaben d. 14 – det er nemlig gratis for Zookortholdere i januar, score!

.. Ind at se “Hvordan slipper vi for de andre?” på det Hem’li’, som går d. 21.-25. De er så gode til amatør teater, at man skulle tro det var løgn.

.. udløse min fødselsdagsgave fra Lille E også – når hendes projekt er ovre, må vi kunne finde en dag at fejre det på! (Ellers nupper vi bare det i februar, har vi talt om – vi har jo tydeligvis tusinde andre planer allerede).

.. krydse fingre for, min kusine laver sin velkendre ærtehummus, når hun formentlig inviterer til fejring omkring d. 19.

.. i Aalborg Teater med K d. 15 – vi satser på at det er et hit, som altid!

.. ind og se Aquaman med Skægaben – alt DC og Marvel på storskærm, er et krav herhjemme.

Hvad med Jer? Har I nogle planer lagt i ovnen allerede?

11 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *