A,  blogleg,  fortællinger,  PURE NICENESS,  samlerpsykopat

Lige nu #4

– hører jeg: “Killing in the name of” og “Last resort” – husker I dem? Selvom vi (som bla. nævnt her) altid har befundet os bedst i rapkulturen, har Disturbed og lignende metal også fundet vej til cd-hylderne i teenageårene.

– spiser jeg: Stuvet hvidkål og frikadeller (vildt gangsta! Eller. Nok ikke). Og så har jeg også pt. hytteost og kokossirup til/på alt, hvor det bare giver nogenlunde mening.

– ser jeg: “No pain – no gain”, som den sidste der har været blændet op på, på Netflix. Total lam og overgearet actionkomedie, hvor tre snotdumme bodybuilders med rejsningsproblemer og forkærlighed for stoffer, springer ud som kidnappere i jagten på penge – og det går naturligvis helt galt. Historien er utroligt nok autentisk og det gør det bare end sjovere. Mig og Skægaben krummede tæer og lo hvertfald hele vejen igennem.

– iklæder jeg mig: Alle mine nye øreringe på skift – elsker at få nye smykker! Og lidt for ofte grimme vanter i dobbeltlag – har pt. dog kun mistet et par pga. den milde december.

– glæder jeg mig til: Læderjakke-vejr! Og til denne måneds hyggelige events, for har en masse stadigvæk på Januar-listen, der endnu ikke er vinget af. Næste punkter er lørdagstur på Springeren, søndagsfejring af Far og Teater-tirsdag med K.

– ærger jeg mig over: At jeg ikke købte en ny personlighed, da de solgte dem, der kunne lide flødeskum. Fastelavnsbollerne med creme og marcipan er jo så lækre, men top kedelige at glo på – især kontra de åbne, med luftige skumdutter i skrigpink.

– skræmmer det mig: At nogle igenigen er hoppet på januarkurer der stræber mod ketose. Stik lige ind på sygehuset, og bank på lægekontoret og hør, om det ser lækkert ud, når patienter går i ketosechok. Jeg lover, de siger nej. Spis nu bare almindelig fornuftigt – det andet er at stresse kroppen i udu og gøre den skidebange.

– griner jeg over: Så snart min venindes børn griner. Det smitter jo af helveds til.

– værdsætter jeg: Alle jeres søde tilbagemeldinger gennem året. Det har været så fedt, når I har leget med og bidraget med egne fortællinger i fx. indlæg som Hvad hedder du, og hvorfor? og Hvad arbejder du med, og hvorfor?

– mindes jeg: En andre masse røde-kinder-fremkaldende momenter i vores tid på bloggen. Fx da søde Maude nominerede os til Årets bedste indlæg 2018, i 2017 hvor multitalentet Julia lavede et Interview med/om og da BloggersDelight portalen i efteråret, tilbød os premiumblogging hos dem. Selvom sidstnævnte blev et høfligt og velovervejet nej tak, var tilbuddet da så fint at få. Og sidst men ikke mindst, var da bare så cute, da Skalotte i en privatbesked fornylig, sagde, at vi var et brand i os selv. Jeg tror ikke helt på det, men er du vimmersvej, det var flinkt sagt.

– begynder jeg: At se frem til tøseferie, med de to bedste søstre. Pt. overvejer vi at udforske en af Londons provinser, shoppe Primark og kigge på engelske mænd – og det er jo ikke spor værst, hvis det er den plan, vi ender med. Hvor går din næste ferie til?

9 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *