A,  facts,  fjoller,  K

10 fjollede fredagsfacts om os

Så er det weekendtid og vi leverer ti fjollede fredagsfacts om os.

1) Vi fik vores første kæledyr fra hamsterafdelingen, da vi var 6 og 10 år – en rødøjet albino, under navnet “Orla” og burets tykkeste medlem, kaldet “Blomst”(?) Ved ikke, om “Pjuske” og “Bølle” var taget, siden det ligesom blev vores bedste bud.

2) Byder du os en valgfri dåseøl, vil vi begge pege på en blå Royal – guldøl holder altid.

3) Tilgengæld vælger K en flødebolle uden kokos, og A en med.

4) Vi har begge valgt at arbejde med mennesker, på deltid og i aftenvagt, men har ikke samme sundhedsfaglige uddannelse.

5) Ingen af os har gidet at bruge penge på, at lære det der med at køre bil.

6) Vi har læst mange af de samme bøger og bruger derfor mega referere til diverse i vores daglig dag.

Fx. ‘Ej, total Weasley-agtigt’, ‘næsten lisså fedt, som da Tara gik fra Thomas’ eller ‘Det er lige så koldt, som da der var rim på Mary og Lauras dyner’.

7) Vi elsker at forkæle vores forældre, og bliver nødt til at koordinere, når vi besøger dem på samme tid – eller dukker vi alle tre søstre op med favnen fuld af guf og hjemmebag på engang.

8) Vi har stadig ikke fundet vores efterårsferiemål endnu, sommerferien er dog på plads – A er lidt hooked på Malmø og K drømmer om Hamborg. Har I mon et godt bud?

9) Vi har aldrig rigtigt gået til sport – til stor ærgrelse for vores sportstossede forældre. Vi ejer bare ikke konkurrencegenet for bruger mere tid på, at have ondt af taberne end at huske regler. Derfor er vi også kedelige, at spille spil med.

10) Vi gør meget for, at holde madspild nede i vores respektive hjem. Både fordi det er sund fornuft, men også fordi det letter samvittigheden lidt, når man (som os) bruger mange penge på cafe hver eneste uge.

Vi håber din weekend bliver skøn!

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *