A,  dagens humør,  der er altid noget at fejre,  ferie,  forkælet

Den smukkeste sorbetdrøm, mandagsbrandert og autopilot.

Så blev der nok engang mandag, og i mit tilfælde kan den faktisk kun gå hurtigt nok. Var der en “fast forward”-knap på kalenderen, lover jeg, jeg hamrede den i bund.

Den forestående Warszawa-ferie er nemlig præcis 24 timer undervejs, for jeg vil sidde i bilen på vej mod Billund, når klokken slår 11 i morgen. Ih!

Så dagens småærinder og aftenvagt, må gerne gå som smurt – kan allerede mærke dagdrømmerhjernen er slået til indeni, og autopiloten udadtil.

Men lidt må jeg nå. Der vanker altid så mange småting at ordne, som cykler der skal i cykelkælder, en måwet opvaskemaskine at få tændt, et køleskab der skal tømmes, blomstervanding og skraldeudsmidning, og jeg forsøger lidt at huske det hele herhjemme. Og i tasken naturligvis, men hey – skulle man komme afsted uden end tandbørste, kan skidtet jo købes. Kort og pas, det er vist det vigtigste – og flybilletter.

Skægaben har heldigvis (som han gør hver uge, helt selvvalgt ved sammenflytningen – lucky me) skuret lejligheden fra inderst til yderst i lørdags, så den er relativt præsentabel når vi hjemvender, efter en weekend hvor ingen af os var hjemme rigtig. Og så henter han sgu også både cyklen og mig, når jeg får fri kl. 23. For det ville han altså. Det’ ren luxus.

Så. Åh altså, hvor jeg glæder mig.

Men nok om ferieærinder – I skal jo ha’ “ugen der gik” i billedstorm, og jeg skal i gang.

Mine dage gik med at jeg:

.. vores dygtige mor overrakte mig min længe ønskede sorbet-cardigan. Jeg er helt vild af lykke og beundring – også over K, der har farvet garnet, i akkurat de nuancer, jeg havde drømt om.
.. lavet hjemmelavede müslibarer, som var så nemme og billige at fremstille, at det var helt utroligt. Og både de gamle og Skægaben, var øjensynligt godt tilfredse.
.. prist mig lykkelig over at Lille E, fandt et hul i kalenderen, netop den dag, jeg havde et tilbage. Så skulle der hygges, før aftenvagt!
.. forsøgt at vågne med snacks, efter en gedin gang tømmermændsmorgenmad, inden LytteLounge.
.. for mandag faldt K og jeg både i rødvin, bobler og neongrønne drinks.
.. og Running Sushi + fri bar. Puh, hvor var det bare sjovt – og kæft, hvor blev vi dog fulde.
.. nydt et stille moment i søndagsvagten.

.. nydt en dejlig eftermiddag med veninde og verdens bedste cafébaby.
.. holdt friture-fredag på sofaen, efter besøgshygge og Bilkatur – velfortjent, mente vi.

Hvad med din uge? Fortæl, hvad brugte du dagene på?

10 Comments

 • Laura

  Hej, jeg har lige lagt en kommentar, men kom til at skrive mit efternavn – kan I slette det, når I godkender kommentaren? Og ellers bare slet kommentaren (og denne her). Tak! 🙂

  • venterpaavin

   Hej Laura 😀 Kommentaren fra før er slettet, så dit efternavn ikke kom med – men mange tak for den, gensend den gerne uden efternavn, så svarer jeg der ? Muslibar opskriften poster jeg ihvertfald gerne.
   – A

 • Eva

  Hej A. Tak for en megahyggelig blog, som jeg først for nylig er blevet fast læser af. Men nu bruger jeg så timer på at trawle gamle indlæg igennem og hygge mig med alskens dejlige indlæg ? Den sweater er SÅ fin! Kan jeg mon lokke en opskrift ud af dig?

 • Isabella Pernille

  Det lyder godt nok som en dejlig uge – og jeg er helt vild med friture-fredag. Det vil jeg også til at holde 😀
  I sidste uge var jeg sammen med en masse veninder, fik løbet en hel del og været til et arrangement med min kæreste arbejde, så det var bestemt også en god uge.

 • Karin

  Det bliver så dejligt med ferie. God tur, du/I er mere eller mindre på vej i bilen nu 🙂

  Dine müslibarer ser vildt lækre ud. Hvordan med sødme? Der er mange af de hjemmelavede der er for søde for mig, hvis ikke dine er, kan du så linke til en opskrift? På forhånd tak.

  • venterpaavin

   De er kun sødet naturligt, så de er ikke spor honningklistrede – mere som en lille grov chokorug, jf. min mor, da hun prøvesmagte dem ☺️.
   Jeg fletter et indlæg sammen på dem i løbet af ugen, nu I er flere der har vist interese – det er jo dejligt!
   Og tak – vi kører nemlig snart ☀️. God uge til dig.

   – A

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *