anbefaling,  smukt,  Søndagstip

Tip fra søndagszombien

Denne uge vil vi anbefale dig at slå et smut forbi Utzon Centeret. Det er nemlig ved at være sidste chance, hvis du skal nå udstilleren ‘Reiulf Ramstad Architects’ – det er en norsk tegnestue med Reiulf Ramstad i spidsen. Udstillingen har fokus på tegnestuens arbejde, men det med at være en nordisk arkitekt ude i den store verden.
Den hedder I Arkitektens Verden – og vi synes du skal kigge forbi.

Udstilling rummer en masse sanseindtryk, smukke modeller, en gynge og meget mere. Vi har begge besøgt udstillingen, og vi var ærligtalt ganske imponerede.


Det er vi dog som oftest, når vi svinger forbi Utzon. Det er et smukt og lækkert sted. Alt fra atriumgården, til det smukke rum med LEGO-leg og den lækre udsigt over limfjorden vækker begejstring. Det er bare et særligt sted med en stemning, som bør opleves live.

Skal du nå udstillingen har du til 26 maj 2019. Du kan finde mere information her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *