der er altid noget at fejre,  der var engang,  fjoller,  fortællinger,  jeg drømmer om,  snaksnak,  tilbageblik

Det var jo egentlig meningen..

.. at dette indlæg skulle handle om mine blå sandaler. De koboltblå rem-sandaler, som jeg finder så ganske uerstattelige. Jeg har ledt hver eneste sommer, men uden held. Så i år ville jeg lave et indlæg om det – det kunne jo være, at en af jer havde et bud på noget der lignede.

Jeg skulle bare lige en snus forbi facebook – jeg vidste at enten A eller jeg har et billede af mig iført dem.

Et billede som er som sunket i jorden. Til gengæld fandt jeg åndssvagt mange minder, ting som jeg havde glemt og tonsvis af nostalgi, som jeg nu vil dele med jer. Altså kun en brøkdel – fordi mange af billederne fra den gang er af elendig kvalitet, indeholder uskyldige mennesker og/eller ikke tåler dagens lys.

Der var engang..

.. hvor jeg også altid havde rod i køkkenet. Dette kamufleres let ved, at iføre sig de smarte danon-briller på overstående billede.

.. hvor vi fandt det smarteste toilet i hele Århus. Hvad skal man med samtalekøkken, når samtaletoilettet er opfundet?

.. vi havde en bod på Roskilde Festival. Vi solgte overraskende få dyr.

.. hvor jeg tog hovedspring fra en trappe i Århus – mit knæ var dog så elskværdigt, at tage lidt af i faldet.

.. at dette skilt var et sikkert tegn på en god weekend. Vi var fattig og tørstige – hurra for priskrig i gaden.

.. jeg boede med min bedste veninde – og vi havde hver vores kat. Altså alt sammen i den lejlighed, som jeg bor i endnu. Det er ikke helt til at fatte.

.. hvor jeg valgte, at slibe tusinde lag gul maling af mit spisebord. Indendøre. I min stue. Det var en begrænset succes.

.. hvor vi indså, hvor meget A ligner vores mormor. Så ved hun lissom hvad hun får, hvis hun engang går efter en korthårsfrisure.

.. hvor vi forvildede os på druk i Stengade. Det viste sig, at der var hiphop-koncert og der var ikke et øje tørt.

.. hvor at se solen stå op over Hedegaard var et must. For når byen lukkede klokken 06:00 kunne man jo ikke bare gå hjem – man skulle da have dåseøl på havnen, mens solen stod op over Nørresundby.

.. Vi forærede en julemand og en buket blomster til en ven. Ved ikke helt hvad anledningen var, men jeg håber da det faldt i god jord.

.. jeg skulle teste verdens farligste håndjern. Dino-lænken – prøv den før din nabo.

.. vi opfandt en ølgrill. Den havde til formål, at køle vores øl i sommervarmen og den virkede næsten ikke – til gengæld lavede vi en ny mange dage i træk.

.. hvor jeg vist ikke kunne strække den længere. For måske skulle man have været der, for at finde det bare en smule morsomt.

Og hey, hvis du ser et par sandaler med udelukkende elastik-remme på, så giv lige lyd. Det er måske lige hvad jeg drømmer om!

8 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *