A,  afslapning,  jeg glæder mig,  nørd,  smukt

Banankage i solen, nørderi og lyserøde gaver.

Så blev det mandag – regnvejrsdagen før den landsdækkende hedebølge.

Os, der ikke kreperede af hedeslag forrige sommer, er over 12 måneder gammel eller har sovet i en ovn under flæskestegs-tilberedning, ved hvad det går ud på.

Min uge starter skarpt ud med en fridag, hvor jeg er inviteret til frokost hos verdens bedste K. Dét glæder jeg mig til! Ligeså vanker der kaffebesøg hos noget familie, date med Lille E på Streetfooden, tøsetur til Århus, huspasseri og venindekaffe, udover de vanlige aftenvagter.

Men før der tages hul på glæderne, får I glimtene fra ugen der gik.

Her fik jeg fx:

.. spist “banankage ala Lille E” på de gamles terasse, og nydt det gode selskab.

.. været i Blokhus til strandtur (Skægabens domæne, hvor man vil i vandet, brrrh), efterfulgt af rødvin og Musik på Torvet (meget mere min boldgade).

.. besøgt veninde, sladret i tusinde år og fået wertos echte popcorn at smage. Landets pensionister ville forarges hvis de vidste hvordan USA har fiflet med en klassiker – jeg synes de var vildt sjove!

.. konstateret at ostesauce fra Chido’s stadig holder. Ligesom i forrige uge. Ups.

.. brunchhygget i luksusstil med Kit.

.. været i Zoo og lufte hjernen, og faldet i favorit hjemme-junkfælden.

.. stået på hovedet i slikkrukken på job efter lakrids.

.. udbragt sidste rejsegave fra London.

.. blevet voldsomt forkælet, af vores forældre – de synes lige at vi alle tre tøser, lige skulle have en ‘lille’ sommergave. Så den fik jeg igår til mor/datter-frokost før min søndagsvagt, og kunne ikke nære mig for at hoppe i dem fluks.

.. holdt ultimativ nørde-hyggefredag med Skægaben. Der blev hørt Skatteøen, malet i malebog, spillet PS og spist slik til den store guldmedalje.

Hvad gik din uge med?

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *