A,  anbefaling,  K,  PURE NICENESS,  Søndagstip

Tip fra søndagszombien

.. græskar-hummus fra Aldi #usponsoreret.

En fløjlsblød, let krydret sag, som er favoritten herhjemme pt.

Den smager af hummus, og så alligevel ikke – græskaren gør den knap så grynet, mildt sødlig, og knap så tung.

Modsat et slikskab, kan vi her på bloggen bedre lade posen med Haribo stå, end at holde snitterne fra kolde frikadeller, brieosten, peanubutterglasset eller hummusbægeret. Hyppige besøg til køleskabet for at rapse bider af den slags, er derimod helt uimodståeligt.

Derfor bliver sådan et bæger hummus ofte ædt i et eneste måltid, og det er hverken synderligt smart eller økonomisk forsvarligt, da de fleste 200 grams bægere ligger i 20-35 kroners klassen.

Så selvom vi begge ofte taler om, at det mest er til gæstebud vi køber de ovennævnte ting (eller fryser frikadellerne ned, så man ikke spiser et halvt kilo fars som snacks på 1,5 døgn), da forbruget ellers løber løbsk, er jeg for alvor faldet i fælden.

Aldi’s her, er nemlig den uovertruffent bedste jeg har smagt – og så fåes den tilmed til sølle 14.80 bobs.

Og så er madvarer med en kort indgrediensliste og nul e-numre jo også en sjældenhed, den tilmed lever op, såfremt man skulle gå op i den slags.

Gudskelov er min Aldi en cykeltur væk, og jeg er omringet af et væld af andre handlemuligheder – ellers kunne det nemt ende i et reelt misbrug. Har været der omtrent en gang om måneden siden opdagelsen af græskar-fætteren, og har simpelthen brudt hummuskodeks hver gang, den har haft et tilbudsmærke på – så er det jo næsten ren forærring, ikke?

Anbefales kan den ihvertfald varmt – både som pålæg, til dyppefest, salat-topping, eller slet og ret med en ske.

Prøv den før din nabo.

One Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *