fest fest fest,  fjoller,  Jeg glæder mig til,  K

Døm ikke den, som køber vodka før klokken 09..

.. der er altså også doughnuts i hendes kurv. Hun er faktisk så heldig, at hele sin mandag bruges sammen med sine søstre og har derfor brug for en form for forråd.

Jeg er selvfølgelig den heldige vodka-køber. Og nøj, hvor har jeg glædet mig. Ikke, at hverken det ene eller andet besøg har været planlagt i månedsvis. Det kommer i stand over weekenden. Jeg kan heldigvis sagtens nå, at glæde mig helt vildt meget på rigtig kort tid. Dagen starter ud med et besøg af A – hun må dog nøjes med kaffe og frokost. Vodka og doughnuts er til i aften, hvor vores bedårende lillesøster kommer hjem til mig. Hun skal have sin fødselsdagsgave af mig. Drinks & Dinner på min regning.

Vi starter ud med mad, vodka og dessert her, hvor efter vi rykker på cafe til drinks og hygge. Fy for dukkah, hvor er det dejligt, at ens søskende er faktisk `ønsker sig en aften med een i gave´. Sådan helt i virkeligheden. Nu håber jeg hun er tilfreds med menu osv. Jeg glæder i mig i hvertfald så meget, at jeg kunne æde en hel dundyne.

Må du have den dejligeste mandag – med eller uden fest og søstre!

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *