ferie,  jeg glæder mig,  Jubiii,  K

Lige rundt om hjørnet..

..venter min sidste sommerferie. Ikke som i `nogensinde´, men for i år. Jeg har nemlig de senere år valgt, at lægge ude med to uger først på sommeren, og så to uger igen i august. Lige nu virker det som verdens bedste ide. De sidste par uger med sygdom, sommerferievikarer og absolut ingen andre faste på job, har jeg måske ikke gået med helt samme tanker. Men i aften sker det. Og jeg glæder mig.

To uge uden planer. Eller det vil sige uden rejseplaner. Kalenderen er eller allerede ved, at være booket om hyggelig aftaler med veninder, familie osv.

Jeg har dog aftalt med mig selv, at jeg skal prøve, at skrue ned for aftalerne i år, da jeg har et kæmpestort og vidunderligt garnprojekt liggende herhjemme. Jeg er nemlig så heldig, at jeg er blandt de udvalgte, som har fået lov, at tilkøbe mig i stand på Neu Marked til efteråret. Så der skal produceres garn i flokkevis og laves andre kreative hyggeligheder. Kæft, hvor jeg glæder mig. Den slags forberedelser tager dog tid, og jeg kan ligeså godt bruge min ferie til noget, som både er mega hyggeligt og en smule fornuftigt.

Inden længe venter mig sidste vagt, så jeg må hellere stryge ned og skaffe noget `feriekage´ til min søde kollegaer. Den slags traditionen skal man ikke lade gå forbi.

God søndag til dig og dine.

3 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *