A,  afslapning,  der er altid noget at fejre,  jeg glæder mig

Pomfritter med og uden ost, tusmørke og iskold rosé.

Så ramte den første august-mandag, og vi har fået de tusmørkeblå aftner tilbage, med månedsskiftet.

Men lunen er her gudskelov stadig, og jeg cykler stadig over broen i cowboyshorts og t-shirt-ærmer kl. 23.15, når aftenvagterne er slut. Eller sidder, som i torsdags, på en bænk kl. 21.45 og tøsesnakker, efter en tur på aften-tur på McD, og undrer os over, hvor solen pludselig blev af. Og når vi så skilles klokken 23, og jeg trisser hjem ad med lydbog i ørene, dufter hele Karolinelund stadig af varme planter og udbrændte engangsgrills. Skønt.

Så jo, min august er startet godt ud. Og inden jeg dribler i bad og på biograftur med yndlingssøstrene, får I naturligvis glimt af ugen der gik.

Jeg fik bla.:

.. æren af at blive forkælet med delefritter fra den lokale biks, af den søde Skægabe. Tømmermændene efter K og min’s søndagsbrandert holdt ok hårdt.

.. hygget oppe hos den bedste Lille E. Jeg tog frokost med, og hun bød på drikkevarer og snolder.

.. og katten stod for at vogte TV’et.

.. været ny-forelsket i kaktusfarmen.

.. besøgt dejlig veninde og dejlige børn, hvor markel og choko stod på menuen.

.. haft evigt skønt besøg fra KBH, af damen, jeg har kendt aller længst tid. SÅ hyggeligt!

.. spist restekage på job. Tiltrængt, da jeg ligesom K også har været fanget i “nye vikarer”-stormen de sidste uger, og det er en del af gamet. Men altså. Thank god for kanelstang.

.. haft en herlig endagstur til Frederikshavn, der startede med shopping og rosé, efterfulgt af Danmark Dejligst festival og choko i solen, inden oste-pommesfrites og havudsigt (læs mere om det her).

… spist på stamcafeen Abbey med søde K, og allerede fællessavnet den hønsesalat, de lige har pillet af menukortet efter altid at have haft dem. Man er vel vanemenneske. Og absurd mayo-svin.

.. haft skønt søndagsvisit af mor og far, inden aftenvagt, ink. Peter Kanin på skærmen (se den, hvis du ikke har – det er mere en romantisk komedie end en børnefilm. Og engelsk humor holder bare), guf i lange baner og snak. Sidstnævnte blev særligt om garnet i den medbragte strikkepose (grundet K’s fede krea-projekt) og verdensituationen, for mig og mors vedkommende, hvor mændene endte i fodbold-eskapader. Fantastisk hyggeligt.

Hvad med dig, hvad har du bedrevet?

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *