A,  åh nej,  antivoksen,  dagens humør,  fjoller,  føj

Jeg får lyst til, at sætte mig selv til storskrald..

.. når at:

– jeg igén-igen-igen staver gulerødder forkert. Ordet gule og rødder staver jeg jo aldrig på den konsonant-blinde måde. Så hvorfor dog? Er det en permanent fejl på routeren?

– jeg kommer på job, med tandpasta på hele den ene side af ny Malene Birger taske. Den sorte del – selvklart.

– Skægaben bestiller min ret med xtra-kød og låget knap kan lukkes, så Chido-ejeren siger: “hold da op, det er også friskt med så meget mad”. Og han igen sukker med et “ja, jeg er en sulten mand”, for det er ikké første gang han får den, på mine vegne. Oftest bytter vi bare tallerken, når tjeneren ér gået.

– jeg på den kørekortløse måde udbryder: “Er det nu vi paraglider?” på en vildt regnfuld dag, hvor det hele skrider lidt, og Skægaben siger: “Hva’? Paraglider? .. Mener du aquaplanner?”. Nårh ja, potato-potáto.

– jeg bliver så fortryllet af den nye Lion King, at jeg går fra at synes de computerlavede løver er flot lavet, til i et kort glimt at tænke: “Har de så bare sat et kamera fast på vortesvinet, mens det sov?”

– jeg spærer mit madkort, også igen-igen.

– jeg drikker og synger Hvid Sjokolade med K., klokken 12 om morgenen i toget, fordi vi tænkte at en tidlig brandert var bedst, når man skulle til Stella Polaris.. og indser ingen andre har fået samme idé en søndag. Godt, vi ikké kender nogle, vigtige mennesker.

– jeg er alene på sandwichbar og tager en smagsprøve på nye rødbedebagels med flødeost, og taber den fra pind ned i åben taske, lige i det jeg bliver kaldt frem. Så Malene Birger-skønheden, samt indhold, bliver ditto oste- og krumme-indsmurt. Stakkels taske.

– jeg flår underskuffen ud i opvaskemaskinen på job, og to kopper + en salatskål tager springet, og ender i tusinde stykker. Men beboerne er da underholdt, trods alt.

Hvad med dig? Nogle evner du vil brilliere med?

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *