facts,  Lige NU,  snaksnak

Lige nu #8

– hører jeg: Bony Maronie, Mc Einar og andet gammelt druk-musik, som jeg af ukendte årsager havde glemt alt om.

– spiser jeg: en håndmad med ost. De gode gulerodsboller fra ‘for gammelt’-vognen i Spar. Jeg er ved, at overspringshandle i stor stil, så skal have den ene hånd fri, så jeg kan fremstå travl.

– ser jeg: ‘Nak & Æd’ – Pops og jeg startede op før middag i dag, og der gik så mange timer, før jeg fik slukket igen.

– iklæder jeg mig: Næsten igenting – jeg har ferie, og så farver jeg garn i døgndrift. Den slags sviner mega, og jeg har ødelagt mere end nok på den konto.

– glæder jeg mig til: At vise alt mit nyfarvede garn til vores mor – hun har helt frivilligt og helhjertet kastet sig ud i livet som teststrikker, hypeman og storkunde. Det er både overvældende, skønt og ganske nuttet.

– ærger jeg mig over: At jeg ikke bare letter mit store røv, og færdiggøre den oprydning af hjemmet, som jeg er påbegyndt. Men på den anden side, så ville jeg jo ikke være mig.

– skræmmer det mig: Når det tordner. Fuck, et vejr vi havde den anden dag. Jeg var ganske enkelt skrækslagen. Skruede op for Britney, tog skyklapper på, mens jeg skrålede løs og tog opvasken. Alt for at kvæle larmen og fjerne fokus fra vinduerne, som rystede i hele ejendommen.

– mindes jeg: Mine pletfri køkkenborde. Garnfarveri koster ofrer.

– begynder jeg: Fandme snart på den oprydning! Blev der sagt. .. sagde hun og blev siddende på stolen.

2 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *