A,  afslapning,  dagens humør,  der er altid noget at fejre,  tilbageblik,  VinSvin

Lige nu #10

hører jeg: især Gramsespektrum. Deres “Greatest hits” er inde på Spotify, og uanset hvad humør jeg er i, når jeg trykker play, er det altid steget med mindst 20% efter få numre, med de drenge.

– spiser jeg: En hel del uovertruffent godt takeaway, nu da cafeerne er lukkede. I denne uge tæller bla. lækkerier fra Bogø, himmelske, overfyldte sandwiches fra Fandanko igår, og om få timer, hentes bestilling fra Raw Aalborg.

– ser jeg: idiot-film på Amazon. Efter at K anbefalede mig streamingtjenesten, faldt Skægaben pladask pga. mængden af sci-fi, den gemte på – og vips, købte han et abonnement. Og når verden er så skør som nu, er det virkelig et hit at slå hjernen fra til “Ride a long” og “A million ways to die in The West”.

– i klæder jeg mig: allerhelst mindst muligt, når solen står på terassen – bare så der kan komme et lille drys solbrun på arme og kinder. Elskér de dage, man kan lade læderjakken blive inde og handle ind i cowboyshorts.

glæder jeg mig til: at hoppe i mine spritnye sneakers, som jeg fik igår i “påskeæg”, til årets have-Påskefrokost igår (Afholdt på den alternative maner, med 7 raske mennesker, nul knus, portionsanrettet takeaway, siddende på skør “i-god-afstand-af-hinanden-måden” med et bord for meget sat op, og med rigelig håndsprit ved drikkevarene, behørig kø ved dartskiven med sprittede pile, og desuden engangspapir til hænderne på badeværelset). Mine og K’s forældre valgte at give os tre piger, samt to svigersønner, et par valgfrie sneakers hver i udsalgs-kategorien, hvilket jo er uhørt lækkert. Og alle var selvfølgelig helt forelskede i både vores egne og hinandens valg. Generelt var det en helt fantastisk hyggelig dag, hvor solen stod højt, corona synes langt væk trods de mange tiltag til festen, og rødvinen smagte næsten endnu bedre, end den plejer.

skræmmer det mig: hvor længe siden det er, jeg blev student. Kom i tanke om, at det faktisk var 10 år siden i august måned, at jeg stod med 18 årige blå øjne, klar til at indtage Roskilde med Malk De Kojin, med hjemmelavet hue og en promille på 106. Repostede faktisk dette indlæg “Studentertid” i anledning af jubilæet, og fik sådan lyst til at læse det igen – med de muligheder man har i 2020 for at fejres ubekymret, står det i skarp kontrast, må man sige.

griner jeg over: alt, hvad der står i min, Lillesøster E og storesøster K’s fællestråd. Det indhold, tåler absolut ikke, at se dagens lys.

ærger jeg mig over: at den kineser, var løbet tør for bænkebiddere mes mælk til sin morgenmad, og absolut måtte lave en Ozzy Osbourne, på den flagermus.

– mindes jeg: i onsdags, alle de gode frie sommere, med øl i solen, fest på havnen, sjove koncerter, Chill i parken arrangementer, med god veninde til kaffe i det fri.

begynder jeg: at lægge an til et bad, og lidt pynt på øjnene, spritte alle håndtag og badeværelset af og finde tæpper frem, inden en lille påskeskovtur i haven, løber af stablen.

Læs K’s sidste #ligenu her og min her.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *