A,  Bolig,  fest fest fest,  gave,  smukt

Noget om overraskelser.

Sikke tiden løber. Snart er det en uge siden, at K og jeg blev fællesfejret af vores søde mor, far og lillesøster, og jeg havde rent glemt at jeg havde lidt gavebilleder i arkivet, fra lørdag morgen.

Men man skulle næsten være et skarn for ikke at prale lidt med, hvor søde og kreative givere der har gjort sig umage, for at forkæle mig. Som altid er ordet “overraskelser”, at finde på min liste og den udfordring, tager folk heldigvis gerne op – også i fredags.

Søde K, havde valgt at overraske mig med lidt dullegrej og en evig klassiker, nemlig Amore parfumen, som on/off har været på mine hylder siden 2005. Den bliver jeg aldrig af.

Lillesøster E trak tilgengæld blomster og et date-gavekort op af hatten. Spisning, bio og snolder i hendes skønne selskab, lover kortet, og jeg glæder mig allerede.

Ej heller de gamle kunne dy sig, og trods at R.C krukken og glimmer strømpebukser/sokker var på listen, strøg der endnu en suprise ind fra mors hånd. Husker nogle af Jer, at det ikke er første gang, så er det helt rigtigt – både et popcorn eventyr, det gyldne lyn og den fineste sorbetcardigan, har fundet vej til min gaderobe.

Denne sag er smørblød og let oversizet, så både en skjorte eller langærmet bluse vil kunne komme ind under, og den vil snildt kunne lukkes og bevarer dens tunge, bløde look.

Jeg har allerede haft den på et par gange, men meningen er dog, at jeg sparer den lidt.

Dygtige K skal jo med sin smukke garnfarvnings-biks (aka Snirkelvaerket) på årets Neu marked i Nordkraft, og der kunne det jo være lidt fint med nogle eksempler på værker, strikket af hends garn. I kan tro jeg er glad for, at både vores mor og nu også K selv, har garn på hjernen (læs evt K’s En verden af garn), for jeg nyder om nogen resultatet.

Så med mine evner til at spilde på alt, jeg kommer i nærheden af, er det nok klogest, jeg nære mig lidt indtil markedsdag. Heldigvis er der jo nok af strikskønheder i skabet, indtil slaget skal stå d. 16/11, og heldigvis lader kulden jo også vente på sig (7-9-13!)

Men hey: Hvad med dig? Er du til overraskelser i din gave-bunke?

Jeg er hvertfald lidt spændt på, om der gemmer sig flere til den store fødselsdagsfrokost i oktober – og på næste torsdag, hvor mit 29. år starter og Skægaben står for lidt fejring af mig. Det er så skægt, hvis folk har lyst og tør – og også helt i orden, hvis de er vilde med at holde sig til en liste. De gaver er jo også skønne! Og alle er jo forskellige i den retning, som jeg fik pointeret i indlægget Hverdagsgaver for ganske nylig.

Sidstnævnte type ved jeg dog, at Skægaben ikke er. Den mand har hevet alt muligt ud af ærmet gennem årene – ligefra en rejse til Paris, smukke smykker, et Brev fra Hogwarts, en ny cykel og fx en udgået drømmelampe, en Tarzan-musical invitation og en fantastisk fantasybog, som jeg fik forrige år. Han er ærlig talt skrupskør, i den retning og jeg har aldrig måtte give manden en ønskeseddel?.

Hvad er monstro den bedste suprise du har fået?

7 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *